Moskisvet.com
Paulina se rada razkazuje in svoje fotografije objavlja na družbenih omrežjih.

Novice

Slavnega hokejista bo kap, ko bo videl svojo razgaljeno hčerko!

U.S.
17. 05. 2013 08.38
33

Seksi Kanadčanka Paulina Gretzky je na spletu objavila kar nekaj svojih seksi fotografij. In kaj na vse to reče slavni očka, nekdanji vrhunski hokejist Wayne Gretzky? Ameriški mediji namigujejo, da ga bo ob pogledu na hčerkino razgaljeno telo še kap!

Paulina Gretzky v kopalkah - 2
Paulina Gretzky v kopalkah - 2 FOTO: Instagram
Paulina Gretzky se že kar nekaj časa časa na vse pretege trudi, da bi postala svetovno znana zvezda. Kako je, če te mediji naravnost obožujejo, je videla že kot mala deklica, ko so o njenem slavnem očetu, hokejistu Waynu Gretzkyju ves čas pisali. A za razliko od nje se je on odločil za trdo delo in si svetovno slavo pošteno prigaral ali bolje rečeno priigral.

Paulina se rada razkazuje in svoje fotografije objavlja na družbenih omrežjih.
Paulina se rada razkazuje in svoje fotografije objavlja na družbenih omrežjih. FOTO: Instagram

Željna medijske pozornosti

Paulina bi rada uspela kot pevka, to si želi že od majhnih nog. Ameriški mediji pa so, sodeč po njenih številnih objavljenih fotografijah, na katerih ponosno razkazuje svoje izklesano telo, prepričani, da bi ji šel manekenski posel od rok bolje kot pevski.

Njenega očeta bo kap!

Ob objavi ene zadnjih vročih fotografij 24-letnice so celo napisali, češ, da bo njenega slavnega očeta ob pogledu na hčerkino razgaljeno telo še kap. Kaj si v resnici misli o hčerkinem javnem razkazovanju upokojeni hokejist, ne vedo. Nad objavljenimi fotografijami pa se prav nič ne pritožujejo njeni oboževalci, ki mladenkino goloto pozdravljajo.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (33)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497