Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Slavni starši nanjo ne bodo najbolj ponosni ...

U.S.
03. 05. 2013 17.29
8

Najstarejša hčerka slavnega igralskega para, Rumer Willis, svojim staršem pogosto ni ravno v ponos. Tudi tokrat ni bilo nič drugače. Vidno okajena 24-letnica se je med zapuščanjem hotela v Los Angelesu sumljivo hihitala, na koncu pa pred avtom celo počepnila, saj so se ji noge preveč zapletale.

Ja, smeh je pol zdravja, radi rečemo. A kadar je povod za smeh prevelika količina popitega alkohola, je to lahko težava. 24-letna Rumer Willis je zaradi čudaškega vedenja pristala na naslovnici največjih svetovnih medijev. Slavni starši nanjo zagotovo ne bodo najbolj ponosni.

V zadrego spravila tudi svojega fanta

Z neprimernim obnašanjem je v zadrego spravila celo svojega fanta Jaysona Blaira, ki je želel zvezdnico čim prej zvleči v avto, medtem ko je ona "umirala od smeha". Kaj je bilo tako smešno, ne vemo, po vsej verjetnosti pa jo je zabavalo dejstvo, da so jo tudi tokrat pred izhodom iz hotela pričakali nadležni paparaci, ki zvezdnikom tako radi sledijo na vsakem koraku.

Ni bilo prvič, da je v kozarec pogledala pregloboko

Rumer Willis so paparaci že pred leti ujeli, ko je s čudaškim vedenjem zbujala pozornost na zabavi v londonskem klubu Monvida. Takrat se je v družbi prijateljice sramežljivo skrivala pred fotografi in skušala skriti, da je glavni "krivec" za njeno hihitanje alkohol, ki si ga je tisto noč privoščila preveč.

 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497