Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Slavna pevka priznala, da je v postelji nenasitna!

U.S.
04. 04. 2013 08.13
29

Čeprav je bila nekdanja spajsica Geri Halliwell pred letom dni, ko je ustvarila svoj profil na spletu, precej zadržana, sedaj tudi o najintimnejših stvareh piše brez zadržkov. Svojim oboževalcem je pred dnevi razkrila, da je šele pri svojih 30 letih prvič doživela orgazem. Od takrat njenim posteljnim užitkom ni videti konca.

Pevka Geri Halliwell, ki je že med obstojem nekoč najbolj priljubljene dekliške skupine Spice Girls veljala za najbolj vražjo, je svojim oboževalcem pred dnevi priznala, da je v seksu začela uživati šele po tem, ko je dopolnila 30 let. Pevko je k tako iskreni izpovedi vzpodbudila ena od njenih 199.000 oboževalk, kolikor jih ima rdečelasa pevka na Twitterju, ki je zvezdnico prosila, če ji lahko osebno čestita za njen bližajoči se 30. rojstni dan. Pevka je njeno prošnjo uslišala. "Vse najboljše! Ne povej nikomur, ampak jaz sem svoj prvi pravi orgazem doživela šele po 30. letu," je hudomušno zapisala.

Raje seksa, kot je čokolado

Po tem zapisu so Geri oboževalci naravnost zasuli z vprašanji. Zanimale so jih podrobnosti. S kolikimi moškimi je že delila svojo posteljo, kdo je bil v postelji najslabši in kdo je srečnež, ki jo je uspel zadovoljiti. Spet drugim se je zvezdnica smilila, češ kako dolgo je čakala na ta "posebni trenutek". Tudi Geri se je v nadaljevanju vključila v razpravo. "Ste dojeli, da je moškim prav neprijetno, kadar ženska pred njimi joka? Fantje, ne poskušajte tega spremeniti, samo prisluhnite nam takrat," je dodala samozavestna Geri, ki zadnje čase veliko piše o seksu. "Pravkar sem pojedla kos čokoladne torte. Bila je dobra, ampak ne tako, kot je dober seks," se je glasila njena naslednja objava. Očitno hormoni divji pevki kar pošteno nagajajo te dni, zato ni nič čudnega, da je svoje oboževalce razveselila še s fotografijo, na kateri v nedrčku pozira pred mikrofonom v studiu. Pripravlja kaj novega? To niti ni pomembno, pomembno je, da se v svoji koži dobro počuti in da je srečna v tem, kar počne, menijo njeni oboževalci.

 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (29)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497