Moskisvet.com
Michelle Rodriguez

Novice

Tudi 22 let kasneje je zvezdnica Hitrih in drznih vredna greha

M.S
15. 07. 2023 05.00
0

Michelle Rodriguez je ta teden uživala na razkošni jahti v St. Tropezu v Franciji, kjer so jo fotografi ujeli v kopalkah. Brez ličil je s prijatelji uživala v pijačah, klepetu in skakanju v morje. Po nedavno izdanem filmu Fast X si je igralka vzela zaslužen dopust.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ta teden so fotografi ujeli Michelle Rodriguez v kopalkah na razkošni jahti v St. Tropezu v Franciji, kjer je uživala v družbi prijateljev. 45-letno zvezdnico so ujeli v dvodelnih kopalkah znamke Missoni, kako uživa v pijačah, klepeta s prijatelji in skače s strehe jahte v morje. Na svoji francoski poletni dogodivščini je bila ujeta brez ličil, vendar se lahko strinjamo, da je videti prečudovito.

Michelle je v svetu filma zaslovela zaradi svojih vrhunskih vlog v franšizah Hitri in drzni, Resident Evil in Avatar. Nedavno je bil v kinematografih prikazan najnovejši del akcijske avtomobilske franšize Fast X. Na svojem Instagram profilu je igralka večkrat delila fotografije iz preteklih delov in novih snemanj ter občinstvu povedala, da se je zelo veselila novega dela in komaj čakala, da jo bodo oboževalci spremljali v vlogi Letty Ortiz. Film je že po prvem koncu tedna v kinematografih dosegel 283 milijonov evrov svetovne prodaje. Igralka si je zdaj vzela zaslužen dopust po uspešni sezoni.

 Zasedba filma FAST X na svetovni premieri v Rimu.
Zasedba filma FAST X na svetovni premieri v Rimu. FOTO: Profimedia

V preteklosti je Michelle že bila v središču pozornosti medijev zaradi pitja alkohola. V zgodnjih 2000. je večkrat kršila zakon. Leta 2005 je bila skupaj s soigralko Cynthio Watros aretirana zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Odslužila je 48 ur v zaporu v Los Angelesu, opravljala družbeno koristno delo, se udeleževala alkoholnega programa in prestajala tri leta pogojne kazni. Leto kasneje je zaradi kršitve pogojne kazni bila obsojena na dva meseca zapora, vendar je kazen prestajala zgolj štiri ure, preden so jo zaradi prezasedenosti zapora predčasno izpustili.

Vsi ljubitelji Michelle Rodriguez si jo lahko danes ob 20. uri ogledate na POP TV v filmu Hitri in Drzni 8.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400