Moskisvet.com
Gagner

Novice

Na Twitterju objavil posledice

N.J.
24. 09. 2013 15.03
0

V ligi NHL je za ekipami naporen teden, čeprav se sezona pravzaprav sploh še ni pričela. Na sobotni pripravljalni tekmi je med moštvoma Vancouver Canucks in Edmonton Oilers prišlo do hujšega incidenta.

Gagner
Gagner FOTO: Twitter

Igralec Canucksov Zack Kassian in Sam Gagner iz Edmontona sta treščila eden v drugega, rezultat pa: Zack si je zaradi visoke palice prislužil kazen 2+2 minuti, zaslišanje pred NHL oddelkom za varnost igralcev, kar pomeni, da bo najverjetneje suspendiran, Oilersi pa so ostali brez Sama Gagnerja, ki jo je odnesel z zlomom čeljusti.

Edmonton Journal poroča, da ima Sam Gagner čeljust zlomljeno na dveh delih, izgubil je tudi nekaj zob. Dobra novica je, da bo najverjetneje hitro okreval, 6 do 8 tednih pa vodstvo Edmonton Oilersov že pričakuje njegov povratek na ledeno ploskev. Zacku Kassianu se, kar se sezone tiče, piše nekoliko slabše. Čaka ga namreč zaslišanje pred komisijo, grozi pa mu suspenz tudi za več kot pet tekem.

V lanski sezoni je Gagner v ligi NHL v 48 tekmah z Oilersi dosegel 14 golov in 24 asistenc, kar pomeni, da bi njegova daljša odsotnost iz leda pomenila veliko izgubo za moštvo, kakršno je Edmonton Oilers.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497