Moskisvet.com
Seks - 7

Novice

Skupinski seks: Bilo je daleč od idiličnega ...

N.J.
14. 11. 2014 13.45
1

Italijanski policisti so v mestu Bari aretirali dve osebi. Po zahtevi za skupinski seks se je namreč vnel hud prepir.

Po poročanju italijanskih medijev naj bi šlo za 60-letnega moškega iz Barija, obtoženega ilegalnega posedovanja strelskega orožja, ter 43-letno žensko iz Dominikanske republike, obtoženo posedovanja orožja in grožnje z orožjem.

Policisti so na kraj dogodka pridrveli, po tem ko je nek moški poklical pomoč, ker naj bi mu nekdo grozil s pištolo. V stanovanju, kjer naj bi prišlo do groženj, so aretirali moškega in žensko, ki sta dejala, da sta v svojem stanovanju spoznala nek drugi par, moškega in žensko, ki naj bi od njiju zahtevala skupinski seks. 43-letnica naj bi se razburila in potegnila pištolo ter jo uperila v nepovabljena gosta, češ da naj zapustita njuno stanovanje.

Policisti so pregledali stanovanje in našli še eno pištolo, ki naj bi pripadala moškemu, ki zanjo ni imel dovoljenja. Moški in ženska, ki sta zahtevala skupinski seks, sta stanovanje zapustila, aretirana moški in ženska pa se bosta morala zagovarjati zaradi nedovoljene posesti orožja in groženj z orožjem.
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497