Moskisvet.com
Anna Kolyada

Novice

Skrivnostna smrt ruske lepotice – vzela je to in umrla

M.S.
31. 03. 2023 12.00
0

Ruska policija raziskuje smrt ruskega modela in študentke Anne Kolyade, ki je umrla, potem ko je zaužila posebno zdravilo za imunski sistem.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Za 22-letno študentko medicine Anno Kolyada je bilo usodno japonsko zdravilo za krepitev imunskega sistema, ki je osnovano na človeški posteljici, potem ko si je zdravilo injicirala sama. Umrla je v bolnišnici, potem ko je ji postalo slabo in je dobila vročino na poti na letališče, odkoder je želela v Dubaj. 

Umrla lepotica, ki je s seksapilom navduševala v hip hop spotih
Preberi še
Umrla lepotica, ki je s seksapilom navduševala v hip hop spotih

Kolyada, ki je sebi pravila ''trenerka zdravja'', je umrla, potem ko se ji je v telesu začela zadrževati voda, doživela je septični šok, utrpela zastrupitev krvi in zastoj srca. Umrla je 10 dni za tem, ko je bila sprejeta v bolnišnico. Mlada Rusinja je študirala na prestižni moskovski medicinski fakulteti Sečenov, zbolel pa je tudi njen partner, 33-letni poslovnež Dmitry Žulin, sicer ustanovitelja spletne trgovine Sbermarket, ki je bil zaradi zdravila prav tako hospitaliziran, a si je opomogel. Tudi njemu je zdravilo injicirala Anna, ki je zdravilo kupila preko spleta. ''Strokovnjaki sumijo, da je prišlo do okužbe zaradi koagulacije beljakovin.'' Par je pred tem taisto zdravilo vzel že večkrat.

Umrla najbolj poželjiva ženska – tako lepa je bila nekoč
Preberi še
Umrla najbolj poželjiva ženska – tako lepa je bila nekoč
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Ženska, ki je 10-krat umrla in je še vedno živa
Preberi še
Ženska, ki je 10-krat umrla in je še vedno živa
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382