Moskisvet.com
Barcelona - AC Milan - 6

Novice

Skrivnosten obisk v slačilnici Barce

U.S.
13. 03. 2013 13.30
11

Da je nekdanji dirkač formule 1 Michael Schumacher velik ljubitelj nogometa, je znano že dlje časa. Še med poklicno kariero dirkača se je večkrat udeležil dobrodelnih tekem in na nogometnem igrišču naravnost blestel. Zdaj pa je svoje idole obiskal tudi v slačilnici po končani tekmi med Barcelono in Milanom.

Rezervni vratar José Manuel Pinto je bil nad nekdanjim dirkačem Schumacherjem navdušen.
Rezervni vratar José Manuel Pinto je bil nad nekdanjim dirkačem Schumacherjem navdušen. FOTO: Twitter

V slačilnici enega najuspešnejših nogometnih klubov je bilo po tekmi, na kateri so slavili zmago nogometaši Barcelone, ki so premagali italijanski Milan s 4:0, pestro in zabavno. Zmaga je bila še toliko slajša, saj so se nogometaši Barce iz skoraj brezizhodnega položaja, ko so za Milanom zaostajali za dva gola, vrnili v velikem slogu. Zadeli so kar štirikrat, medtem ko nogometašem Milana ni uspelo zatresti mreže domače ekipe niti enkrat. "Igrali smo na zmago od prve minute. Enostavno smo verjeli, da lahko zmagamo z zadostno razliko. Zaslužili smo si preboj!"  je po tekmi povedal David Villa, ki je zadel enkrat.

Da je njihova zmaga res pomembna in veličastna, se je strinjal tudi eden najuspešnejših dirkačev formule 1 Nemec Michael Schumacher. Svoj poklon in čestitke je fantom prišel osebno izreči kar v slačilnico. Navdušenja nad obiskom sedemkratnega svetovnega prvaka v Formuli 1 ni mogel skriti rezervni vratar Barcelone José Manuel Pinto. Na Twitterju je zapisal: "Z Michaelom Schumacherjem, ki nam je prišel osebno v slačilnico čestitat za uvrstitev v četrtfinale."

Zdaj je torej jasno, kdo je skrivnostni moški, ki je fante s svojim obiskom tako razveselil. Lepa gesta, ni kaj!

"Neverjetni soigralci in navijači, ki so nas nosili do zmage, vi ste najboljši!! Skupaj smo neustavljivi," je po tekmi zapisal nogometaš Iniesta.
"Neverjetni soigralci in navijači, ki so nas nosili do zmage, vi ste najboljši!! Skupaj smo neustavljivi," je po tekmi zapisal nogometaš Iniesta. FOTO: Twitter

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 447