Moskisvet.com
Skrito v raju

Novice

Tega spektakla res ne smete zamuditi!

E.R.
04. 02. 2024 03.30
0

V ponedeljek, 5. februarja, se bo na POP TV pričela predvajati nova slovenska serija Skrito v raju!

Nova originalna serija Skrito v raju, ki na POP TV prihaja v ponedeljek, 5. februarja, ob 20. uri, je tokrat razpeta med idiličen istrski kamp Paradiso, kamor se naši novi junaki zatekajo pred vsakodnevnimi obveznostmi, in prestolnico, kjer potekajo umazane zgodbe medicinske mafije.

Ekipa serije Skrito v raju
Ekipa serije Skrito v raju FOTO: Luka Kotnik

Kaj lahko pričakujemo v prvi epizodi?

Priznani ljubljanski kirurg Edvard Steiner, ki ga odlično upodablja Aleš Valič, in njegov vnuk Mark Steiner, v čigar čevlje je stopil izklesan Matej Zemljič, sta prepričana, da ju čaka nepozabno poletje. A Marka že takoj ob prihodu zadane Kupidova puščica. Zagleda se v privlačno in sproščeno Laro Dolenc, ki jo je vrhunsko poosebila ena in edina Gaja Filač. Tako v idiličnem kampu vzplamtijo že prve iskrice, a pot do ljubezni bo še dolga in napeta. Skrivnosti, ki jih skriva globina morja, bodo prej ali slej priplavale na površje. Bo ljubezni uspelo premagati vse izzive in ovire?

Slovenka razkrila: "Jaz sem vedno rada tepla fante"
Preberi še
Slovenka razkrila: "Jaz sem vedno rada tepla fante"

V seriji tudi pridih krimi zgodbe in sproščenega humorja

Edvardova hčerka in Markova povzpetniška mama Julija Steiner, ki jo upodablja Sabina Kogovšek, poskrbi za zaplete z medicinsko mafijo, saj je ravno sredi dogovorov za veliko poslovno prelomnico družinske klinike, za katero pa nujno potrebuje očetovo podporo. Spoznamo tudi prisrčno družino Kovač, katere glava je mama Meri. V njene čevlje je stopila odlična Vesna Pernarčič.

Razhod ga je tako potrl, da jo je ignoriral še ves mesec
Preberi še
Razhod ga je tako potrl, da jo je ignoriral še ves mesec

Gradnja kampa je potekala več kot dva meseca

Prostor, kjer je nastajal kamp Paradiso, je bil v osnovi gozdiček ob morju, ki se je s svojo morsko kuliso, obalo in krasnimi borovci izkazal za odličen prostor, na katerem so zrasli šotori in prikolice. V dveh mesecih se je tako neizdelan prostor prelevil v pravi filmski raj. Ekipa je ustvarila prav takšen kamp, kot ga imamo v spominu z naših dopustovanj.

Serija skrito v raju še ena v nizu, ki podpira produkcijsko ustvarjanje v slovenskem prostoru

POP TV z novo slovensko originalno serijo znova potrjuje zavezo podpori domači produkciji, domačim ustvarjalcem, ekipam, slovenskim igralcem, piscem in režiserjem. Dnevne serije so zmeraj pozitivno sprejete pri gledalkah in gledalcih.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Serija bo na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri na POP TV. Na televiziji si jo boste lahko premierno ogledali 5. februarja!

Vsi naročniki pa si prvo epizodo lahko že danes ogledate na VOYO!

Igralec o vlogi v novi slovenski seriji: "On je moje popolno nasprotje"
Preberi še
Igralec o vlogi v novi slovenski seriji: "On je moje popolno nasprotje"

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382