Moskisvet.com
Seks na faksu

Novice

Skrila sta se, a sta pozabila na kamere in študente ...

N.J.
11. 10. 2013 15.30
13

Delavca menze, ki deluje znotraj fakultete Jiangnan na Kitajskem sta si privoščila strasten seks, pri tem pa pozabila, da ju snemajo nadzorne kamere. No, prizor pa ni ušel niti študentom in profesorjem ...

Moški in ženska, katerih identitet ni nihče želel razkriti, sta si na delovnem mestu privoščila strasten seks. A sta pri tem pozabila, da so vsi prostori na fakulteti pod video nadzorom. Nadzorne kamere so ju tako posnele 'v akciji' v menzi, ki deluje znotraj fakultete Jiangnan, kar je še huje pa je, da so ju med početjem videli tudi profesorji in študenti. Televizija, ki prenaša dogajanje v kuhinji menze je namreč nameščena v jedilnici, poroča China Smack. Televizorje in nadzorne kamere, preko katerih je mogoče spremljati dogajanje po celotni fakulteti, so namestili zaradi predhodnih tovrstnih incidentov in kraj, iz fakultete pa so sporočili, da sta oba delavca trenutno suspendirana.

Seks na faksu
Seks na faksu FOTO:


 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400