Moskisvet.com
tajnica

Novice

Skok med rjuhe za višjo plačo!

N.J.
07. 05. 2015 08.27
8

Britanska študija je predstavila precej nenavaden pogled na spolnost. Raziskovalci z univerze Anglia Ruskin v Cambridgu so pod drobnogled vzeli 7.500 grških zaposlenih posamezikov in ugotovili, da tisti, ki seksajo 3–4-krat tedensko, zaslužijo okoli 4,5 odstotka več od tistih, ki spolno niso aktivni.

seks
seks FOTO: Profimedia

Ugotovili so tudi, da imajo tisti, ki veliko seksajo, tudi več možnosti za napredovanje oziroma za ohranitev delovnega mesta. Avtor študije, dr. Nick Drydakis, pravi, da so "bolj veseli, zadovoljni in produktivni tisti, ki so spolno bolj aktivni, rezultat pa so višji zaslužki". Kot še pojasnjuje, je "človek srečen, ko ljubi in je ljubljen, med rjuhami ali kje drugje".

Pomanjkanje spolnosti pri ljudeh pogosto izzove večjo občutljivost, žalost, napetost, depresijo, vse to pa vpliva na kakovost posameznikovega dela. Rezultati študije so bili predstavljeni v časniku International Journal of Manpower.
 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400