Moskisvet.com
gola učiteljica

Novice

Škandal na srbski osnovni šoli!

N.J.
07. 10. 2014 08.07
15

45-letna učiteljica, zaposlena na osnovni šoli v predmestju Beograda, se je znašla v središču škandala, ko je na dan prišla informacija, da je učencem pošiljala svoje gole fotografije.

gola učiteljica
gola učiteljica FOTO:

Kot poročajo srbski mediji, gre za učiteljico, ki na osnovni šoli poučuje tehnični pouk. Na anonimno obtožbo se je nemudoma odzvala inšpekcijska služba srbskega urada za izobraževanje in zaščito otrok. »Fotografije, na katerih je popolnoma gola, je pošiljala mladoletnim osebam, vse pa je sama razkrila na Facebooku, kjer je zapisala: »Tisto malo 'go*no' bo fotografije zagotovo posredovalo naprej,« trdi njena učiteljska kolegica.

Aleksandra Brajović Zoronjić, ravnateljica te osnovne šole, je potrdila, da je prispela anonimna prijava in da je preiskava v teku. »Prejeli smo korespondenco in pismo zaskrbljenih mam učencev šestega razreda, ker so domnevno slišale, da je učiteljica pošiljala fotografije, na katerih je gola. Učiteljica trdi, da fotografij ni poslala sama, temveč neki drugi osebi, ki sploh ni v povezavi s šolo. Je zelo ambiciozna in dobro opravlja svoj posel,« je o ženski povedala ravnateljica. »Je ločena ženska in mati dveh otrok.«

Obtožena učiteljica naj bila ob tem, ko je izvedela, da je nekdo vdrl v njen osebni Facebook profil in objavil korespondenco, šokirana. »Ni res, da sem učencem poslala fotografije. Moje zasebno življenje nima nikakršne zveze s poklicem. Fotografijo, na kateri sem v modrčku in spodnjicah in ki niti ni pornografska, sem poslala svojemu bivšemu partnerju in on nima nobene zveze s šolo. Sem samohranilka, mati dveh deklet, in tega resnično ne rabim,« je komentirala dogodek in dodala, da je primer prijavila policiji.

 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 390