Moskisvet.com
Robert Irwin

Novice

Sina Steva Irwina med snemanjem v obraz ugriznil piton

A.P.
13. 07. 2020 15.28
10

Medtem ko bi večino izmed nas ob piku pitona zgrabila panika, to ni bilo v primeru Roberta Irwina, sina pokojnega Steva Irwina, ki je ohranil mirne živce in kasneje zapisal, da je bil to mogoče samo njegov način zahvale. Šlo  je za nesmrtonosnega plazilca, kljub temu pa je ugriz pustil vidne posledice na njegovem obrazu, podobne kot jih je od iste kače pred več desetletji utrpel njegov oče.

Robert Irwin že vrsto let potrjuje rek, da jabolko ne pade daleč od drevesa. 16-letnik, ki že od malega stopa po stopinjah svojega leta 2006 preminulega očeta Stewa Irwina, ki mu je tudi vedno bolj podoben – ta je umrl med snemanjem dokumentarca, ko ga je pičil električni skat – je nedavno s svojimi sledilci delil posnetek, na katerem ga v nos ugrizne kača.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Izzivanje usode: Z BMW-jem po avtocesti drvel s 340 km/h
Preberi še
Izzivanje usode: Z BMW-jem po avtocesti drvel s 340 km/h

To se je zgodilo med snemanje dokumentarne serije o divjih živalih Crikey! It's the Irwins, kar je zanimivo, pa je dejstvo, da se je ista stvar zgodila njegovemu očetu, kar je ravno tako ujela kamera in sicer med snemanje dokumentarne oddaje o ''lovcu na krokodile'' The Crocodile Hunter. Nesreča se je zgodila, ko je želel Robert rešenega diamantnega pitona vrniti v naravo, ob tem pa se, kot bi slutila, da gre lahko kaj narobe, na glas spraševal ali bo tečen ali prijazen. 

Let nikamor: lažni leti za potovanja željne turiste
Preberi še
Let nikamor: lažni leti za potovanja željne turiste

Sicer pa je Robert kača prvič ugriznila že pri štirih letih in sicer ko je dvignil eno izmed kač in ga je ta ugriznila v prst. Kot je tedaj dejala njegova mama Terri se niti malo prestrašil, ampak je bil nad tem ponosen. ''Malce zaskrbljen je bil le, ker ni vedel ali je kača strupena ali ne, a sem mu zagotovila, da ni bila.''

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382