Moskisvet.com
gozd strahov

Novice

Ali je ekipa Gozda strahov navdušila tudi Simona Cowlla?

V.H.
18. 04. 2024 04.30
0

Vsi sanjarimo o uspehu, ampak ali si lahko predstavljate, da dobite privlačno ponudbo zaradi najbolj strašljivega nastopa. Prav to se je namreč zgodilo izvajalcem točke Gozd strahov, ki so navdušili v lanski sezoni šova Slovenija ima talent. Po odmevnem nastopu so jih povabili še v Ameriko, kjer so imeli priložnost pokazati svojo točko tudi znanemu iskalcu talentov, Simonu Cowllu. In ali so ga prepričali?

O Gozdu strahov se vse bolj govori, saj so prestrašili že veliko ljudi. Nazadnje se je ekipa Gozda strahov predstavila tudi na avdiciji največjega šova talentov na svetu: Amerika ima talent. Tako jih je ocenjevala zvezdniška žirija, v kateri so bili poleg Simona Cowlla, tudi Heidi Klum, Sofia Vergara in Howie Mendel. "Simon je na koncu dneva res tista potrditev, ki jo želiš oziroma po katero greš v Los Angeles," je iskreno spregovoril eden od članov Gozda strahov. Več pa v videu.

Lansko sezono šova Slovenija ima talent, v katerem se je Gozd strahov uvrstil v polfinale, in pa najnovejšo sezono ameriške različice šova Amerika ima talent si lahko kjerkoli in kadarkoli ogledate na VOYO

Najprej so mislili, da gre za potegavščino
Preberi še
Najprej so mislili, da gre za potegavščino

Vsi, ki pa zaenkrat svoj talent še skrbno skrivate in bi ga želeli predstaviti celotni Sloveniji v novi sezoni Slovenija ima talent, lahko najdete prijavnico v spodnjem članku. Morda boste prav vi postali nova slovenska zvezda!

Prijavi se in postani nova slovenska zvezda!
Preberi še
Prijavi se in postani nova slovenska zvezda!

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382