Moskisvet.com
Sanja se rada razkazuje ...

Novice

Sanja pokazala mednožje!

N.J.
04. 04. 2014 15.55
33

24-letna Tijana Đuričić in njena 26-letna prijateljica Sanja Jojić sta pred časom šokirali balkansko javnost s svojo plastično podobo. Če se v medijih pogosteje pojavlja Tijana, pa Sanja očitno ne zaostaja rada za svojo konkurenčno prijateljico.

Sanja se rada razkazuje ...
Sanja se rada razkazuje ... FOTO: Facebook

Sanja Jojić se je namreč odločila za nov korak v smeri svoje publicitete in povečanja priljubljenosti. Silikonska kraljica št. 2 je namreč na svojem Facebook profilu objavila fotografijo, na kateri pa poleg svojega bujnega plastičnega oprsja, ki ga stiska z rokama, in napihnjenih ustnic, skozi prosojne črne hlačke kaže tudi obrito mednožje.

Sanja in Tijana sta silikonski kraljici sicer postali dobesedno čez noč. Če sta bili še pred nedavnim le preprosti študentki višje poslovne šole v Beogradu, sta se kar naenkrat odločili, da bosta iz sebe naredili 'spaki'. Njun načrt je bil sicer polepšati svoj videz, a jima, po mnenju mnogih, podvig ni uspel.

Kakor koli že, je Sanja potem, ko je vase vložila 10.000 evrov in sta se s Tijano prvič pojavili v javnosti, za medije izjavila, da sta obe zadovoljni z rezultatom. ''Najpomembnejše je, da imava podporo družine, vsi ostali pa naj naju pustijo pri miru in se skoncentrirajo na svoje življenje, saj so najini življenji popolni," je takrat povedala. Tijana se je z njo strinjala in dodala, da so jima denar za posege dali starši. Ne le to, dodala je celo, da v operacijah uživa, ker ne mara ničesar naravnega, in bo zato s posegi v prihodnosti nadaljevala.

 

KOMENTARJI (33)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497