Moskisvet.com
Koščena Tori Spelling

Novice

Pretresov ni in ni konec!

N.J.
14. 04. 2014 09.40
10

Ko v zakonu zaškripa, se običajno vsi zavijejo v molk in skušajo težave reševati za zaprtimi vrati. A ne Tori Spelling, hči slavnega režiserja Aarona Spelinga in igralka slavne najstniške serije Beverly Hills 90210. Skupaj s svojim možem Deanom McDermottom sta se odločila za drugačen način reševanja krize. Zakon bosta skušala rešiti pred očmi javnosti, v resničnostni seriji True Tori.

tori & dean: strokovnjaka za poroke
tori & dean: strokovnjaka za poroke FOTO:
Deli resničnostne serije, ki jo bodo sicer začeli predvajati šele 22. aprila, so se že pojavili na spletu. Eden od delov tako prikazuje objokano Tori Spelling, ki pripoveduje o številnih prepirih med njo in možem Deanom McDermottom. "Nikoli mu ni dovolj seksa. Nikoli mu nisem bila dovolj," je dejala in priznala, da so krize v njunem zakonu pogost pojav, a da še nista vrgla puške v koruzo: "Zaenkrat si še predstavljam srečen konec za naju."

Tori in Dean imata štiri otroke, Dean pa naj bi Tori, ker naj ne bi bil zadovoljen z njunim spolnim življenjem, že večkrat prevaral. Zaradi tega ga je igralka tudi že kar nekajkrat 'vrgla iz hiše', nazadnje pred kratkim, toda kot kaže, sta se reševanja zakona tokrat lotila nekoliko drugače.

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400