Moskisvet.com
Shawn Mendes zna čas med koncerti dobro izkoristiti.

Novice

21 let ima, a uživa na luksuzni jahti

M. A.
02. 11. 2019 07.00
0

Odraščal je kot povsem običajen najstnik, ki si je želel ukvarjati z glasbo, zato je na različne spletne platforme nalagal videoposnetke, na katerih je prepeval priredbe svetovnih hitov. Ko je imel 15 let, so ga opazili glasbeni menedžerji, ostalo je zgodovina. Shawn Mendes je v zadnjih letih postal veliko ime svetovne pop glasbe, v teh dneh pa zaključuje svojo uspešno svetovno turnejo, na kateri je promoviral že svoj tretji studijski album.

Shawn Mendes je na turneji že vse od začetka marca, zaključil pa jo bo le nekaj dni pred božičem. Pomlad je preživel v Evropi, poletje v Združenih državah Amerike, sledila je Azija, te dni pa Mendes uživa v Avstraliji, kjer so ga v Perthu opazili, kako se med koncerti sprošča na luksuzni jahti.

Dobrodošli na krovu jahte, na kateri uživa Ronaldo
Preberi še
Dobrodošli na krovu jahte, na kateri uživa Ronaldo
Shawn Mendes zna čas med koncerti dobro izkoristiti.
Shawn Mendes zna čas med koncerti dobro izkoristiti. FOTO: Profimedia

Jahta Anya, na kateri uživa kanadski pevec portugalskih korenin, je slabih 35 metrov dolgo luksuzno plovilo, ki lahko na svojem krovu nastani 11 ljudi, poleg tega pa ima prostor tudi za osem članov posadke. Jahta, katere vrednost britanski mediji ocenjujejo na 12,4 milijona evrov, med drugim ponuja tudi fitnes, jacuzzi, jedilnico, opremljeno v francoskem slogu, in dve VIP sobi. Na njej naj bi v preteklosti uživali že nekoč poročena Tom Cruise in Katie Holmes, Billy Idol, zdaj pa tudi Shawn Mendes.

Na prodaj futuristična jahta za 15 milijonov, ki jo lahko krmilimo z iPadom
Preberi še
Na prodaj futuristična jahta za 15 milijonov, ki jo lahko krmilimo z iPadom
Jahta Anya je na svojem krovu vajena slavnih obrazov.
Jahta Anya je na svojem krovu vajena slavnih obrazov. FOTO: Profimedia

Shawn je svet v preteklih letih navdušil s hiti Stitches, Treat You Better in There’s Nothing Holdin’ Me Back, njegovi najbolj aktualni hiti, ki jih predstavlja tudi na novi turneji, pa so In My Blood, If I Can’t Have You in poletni hit Señorita, ki ga je zakuhal s svojim dekletom Camilo Cabello. Ta pa se, medtem ko Shawn uživa v Avstraliji, po svoje zabava v Los Angelesu; pred dnevi so jo paparaci ujeli, ko se je, oblečena v lastna promocijska oblačila, vračala z ene izmed zabav na razvpitem Beverly Hillsu.

Medtem ko njen fant v Avstraliji uživa na jahti, se Camila po svoje zabava v Ameriki.
Medtem ko njen fant v Avstraliji uživa na jahti, se Camila po svoje zabava v Ameriki. FOTO: Profimedia

Kanadski pevec se je sicer letos uvrstil na Forbesovo lestvico 100 najbogatejših estradnih umetnikov na svetu, na lestvici pa je pri svojih 21. letih tudi najmlajši. Finančni strokovnjaki ugotavljajo, da je v zadnjem letu zaslužil 34 milijonov evrov, s tem pa se je uvrstil na 98. mesto omenjene lestvice.

Shawn čas v Avstraliji izkorišča povsem turistično.
Shawn čas v Avstraliji izkorišča povsem turistično. FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369