Moskisvet.com
Severina

Novice

Severina šokirala s svojo podobo!

N.J.
28. 05. 2013 09.35
23

Hrvaška pevka Severina je v petek imela koncert v Nišu, pred začetkom še enega od spektaklov pa je na družbenem omrežju Facebook objavila svojo fotografijo, na kateri je v kratki oblekici. Njene noge so videti vedno bolj koščene in marsikoga spominjajo na noge Angeline Jolie.

Preden se je odpravila na oder, je Severina v petek zvečer na svoji uradni Facebook strani objavila fotografijo, na kateri je oblečena v kratko oblekico in pripravljena na začetek koncerta. "Niš, ste pripravljeni? Začnemo v nekaj minutah ..."

Na fotografiji je Severina oblečena v kratko črno-zlato oblekico, ki poudarja njene noge, ki so, verjetnop zaradi njene intenzivne vadbe, iz dneva v dan videti bolj vitke. Pravzaprav koščene. Nekateri so sicer mnenja, da je pevka videti vedno bolj seksi, drugi pa menijo, da je videti vedno bolj shirana in svojo podobo spominja na koščeno Angelino Jolie. Kakor koli že, odločitev prepuščamo vam.

Severinine noge niso daleč od Angelininih.
Severinine noge niso daleč od Angelininih. FOTO:

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497