Moskisvet.com
nesreča na toboganu

Novice

Sestro posnel med hudo nesrečo na toboganu!

N.J.
15. 09. 2015 08.05
3

V vodnem parku v Bedfordshiru v Veliki Britaniji se je odvijala prava drama. Komaj 16-letna Rea Smith se je skupaj z bratom in še dvema prijateljicama spustila po toboganu v velikem napihljivem obroču, a vse ni šlo tako, kot bi moralo iti.

nesreča na toboganu
nesreča na toboganu FOTO:

Dekle je v nekem trenutku padlo z obroča in v tunelu, skozi katerega so se peljali, z glavo zadelo ob steno. Brat Matt je takoj ugotovil, da je nekaj narobe in poklical na pomoč.
Matt je vse dogajanje posnel s športno kamero. Grozno se mu je zdelo, da obratovanja tobogana kljub nesreči niso prekinili, temveč so ljudje za njimi še kar prihajali, pohvalil pa je hitro odzivnost in strokovno pomoč reševalcem. Dekle so odpeljali v bližnjo bolnišnico.

nesreča na toboganu
nesreča na toboganu FOTO: YouTube

Rea je k sreči utrpela le lažje poškodbe glave in hrbtenice in se zdaj že počuti v redu. Je pa nesreča dobro opozorilo vsem, naj bodo na toboganih kljub vsemu previdni in naj se držijo zapovedanih varnostnih razdalj ter se ne spuščajo takoj za tem, ko se je nekdo spustil pred njimi.
 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497