Moskisvet.com
Tara Zupančič - 2

Novice

Slovenska lepotička z veseljem sprejela ponudbo!

J.V.
13. 11. 2013 07.21
32

Nekdanja zmagovalka mednarodnega lepotnega tekmovanja Miss Alpe Adria, menekenka, umetnica, lepotica, ki je krasila naslovnico revije Playboy in sedaj tudi igralka - vse to in še mnogo več je svetlolasa lepotica Tara Zupančič, ki jo lahko vsak teden vidite v telenoveli Bahir in Zahir v priljubljenem šovu Je bella cesta. 25-letnica priznava, da je v snemanju reklam kot manekenka vedno uživala, in ko so jo povabili k ustvarjanju slovensko-turške telenovele, ni oklevala, ampak je ponudbo z velikim veseljem sprejela.

Vse zamujene dele telenovele Bahir in Zahir si lahko ogledate kjerkoli in kadarkoli na VOYO!

Tara Zupančič je ime, za katerega zadnje čase vedno bolj pogosto slišimo. Razlog za to je predvsem ta, da Tara trenutno nastopa v telenoveli Bahir in Zahir v šovu Je bella cesta s Klemnom Slakonjo, v katerem je s svojo lepoto povzročila pravi mednarodni incident. Za njo pa je tudi zelo pestra preteklost. Leta 2009 je postala miss Alpe Adria International, s svojo lepoto in telesnimi čari ji je uspelo osvojiti svet mode, krasila je naslovnico najbolj priljubljene moške revije, da se v njej skriva tudi igralka, pa je dokazala v vlogi Izabele.

Po njenih žilah se pretaka igralska kri

Talent za igranje v njeni družini ni nič novega, saj je 25-letnica v bližnjem sorodu s priznano igralko Mileno Zupančič in na priložnost, ki ji bo dovolila, da vsem dokaže, da ima tudi ona žilico za nastopanje, je čakala dolgo časa. Nad ponudbo Maria in Gorana je bila zato navdušena in je vlogo Izabele takoj sprejela, saj je vedela, da se obeta nekaj dobrega.

V vlogi fatalke se je hitro znašla

Igranje ji že od nekdaj prestavlja izziv in že kot majhna deklica je sodelovala v različnih gledaliških skupinah, tekom manekenske kariere pa posnela tudi nekaj reklam. Vlogo fatalne Izabele je osvojila v trenutku, sicer pa Tara pravi, da nas v prihodnjih tednih v slovensko-turški telenoveli čakajo številni zapleti, škandali, čustveni izlivi, spletke in ljubezenski prizori.

Vse zamujene dele telenovele Bahir in Zahir si lahko ogledate kjerkoli in kadarkoli na VOYO, nadaljevanja pa ne zamudite že ta četrtek, v 6. oddaji Je bella cesta s Klemnom Slakonjo. Dobimo se ob 21:00 na POP TV in na VOYO!

KOMENTARJI (32)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 342