Moskisvet.com
Rita Ora

Glasba

Seksi Riti nizke temperature ne morejo do živega

M. A.
22. 11. 2018 08.10
1

Rita Ora je po šestih letih tik pred izidom novega albuma, ki mu je nadela ime Phoenix. Seksi Britanska s kosovskimi koreninami se je pred dnevi vrnila iz Los Angelesa v domači London, kjer pa je kljub nizkim temperaturam pokazala veliko gole kože.

Letos poleti nas je vroča Rita Ora kar nekajkrat presenetila s svojimi seksi opravami, česar pa očitno kljub občutnemu temperaturnemu padcu ne namerava opustiti. Rita se v teh dneh pogosto pojavlja v javnosti, povsod pa ji sledijo paparaci, ki v objektiv ujamejo vsak njen korak.

Tako so Riti v preteklih dneh sledili po obveznostih, ki jih s seboj prinaša promocija novega albuma. Rita je opravila radijski intervju v majčki, ki je komaj pokrila njene prsi. Čeprav ni skrivala, da jo zebe, si je vzela čas za oboževalce, se z njimi fotografirala in poklepetala.

Najprej presenetila brez modrčka, potem pa še s čevlji
Preberi še
Najprej presenetila brez modrčka, potem pa še s čevlji
Rita si je po radijskem intervjuju v Londonu vzela čas za oboževalce, ki so bili pri nizkih temperaturah precej bolj oblečeni od simpatične pevke.
Rita si je po radijskem intervjuju v Londonu vzela čas za oboževalce, ki so bili pri nizkih temperaturah precej bolj oblečeni od simpatične pevke. FOTO: Profimedia

Dva večera prej je bila Rita povabljena na podelitev gledaliških nagrad The Evening Standard Theatre Awards, kjer je zbrane osupnila v elegantni obleki z globokim dekoltejem. Na prireditvi, na kateri sta kot najboljša igralca slavila Ralph Fiennes in Sophie Okonedo, so si bili številni modni kritki edini, da si prav Rita zasluži naziv najbolje oblečene zvezde.

Vroča Rita postaja prava porednica ...
Preberi še
Vroča Rita postaja prava porednica ...
Rita je pred dnevi navdušila zbrane na rdeči preprogi.
Rita je pred dnevi navdušila zbrane na rdeči preprogi. FOTO: Profimedia

Največja zvezda večera pa je bila Rita včeraj, ko je skupaj z nekaterimi kolegi iz sveta estrade, kot so Alexandra Burke, Chloe Sims in Nick Grimshaw, proslavila svoj novi album. Za zabavo si je Rita nadela kratko rdečo obleko s perjem ter tako pokazala svoje zapeljive dolge noge.

Pred koncertom v Poreču uživala na plaži
Preberi še
Pred koncertom v Poreču uživala na plaži
Na zabavi, ki jo je gostila ob izidu novega albuma, je bila seveda zvezda večera, zato se je temu primerno tudi oblekla.
Na zabavi, ki jo je gostila ob izidu novega albuma, je bila seveda zvezda večera, zato se je temu primerno tudi oblekla. FOTO: Profimedia

Seksi pevka bo na albumu Phoenix predstavila 12 pesmi, le šest pa je takšnih, ki jih poprej še nismo slišali, saj je album nazadnje izdala leta 2012. V enem od intervjujev je povedala, da ji ogromno pomeni, da je sodelovala tudi z Edom Sheeranom in Aviciijem: "Pesem Your Song je nastala, ko sva se  z Edom pogovarjala, kako je glasba v zadnjem času depresivna in da si želiva nečesa bolj veselega. Pesem Lonely Together pa sem naredila z Aviciijem. Za vedno mi bo posebna, saj je žal kmalu zatem umrl."

Rita se ne ozira na nizke temperature.
Rita se ne ozira na nizke temperature. FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382