Moskisvet.com
Leonardo DiCaprio

Novice

Seksi lepotičke, ki jih je omrežil Leonardo DiCaprio

M. A.
10. 01. 2020 07.33
8

Film Bilo je nekoč ... v Hollywoodu se lahko pohvali z zares zvezdniško zasedbo, eno glavnih vlog pa je odigral Leonardo DiCaprio, ki si ga je na nedeljski podelitvi zlatih globusov s prav posebno šalo privoščil tudi voditelj Ricky Gervais. A je, kot kaže, govoril resnico ...

Nedeljski večer je v Ameriki minil v znamenju zlatih globusov, z njimi pa se je uradno odprla sezona podeljevanja nagrad na področju filma in glasbe za minulo leto. Voditelj Ricky Gervais se je v svojem osemminutnem uvodu brez dlake na jeziku lotil skorajda vsakega v dvorani, pohvalil pa je film Bilo je nekoč ... v Hollywoodu, v katerem igra tudi Leonardo DiCaprio’Dober film je, ampak dolg, skoraj tri ure! Leonardo DiCaprio se je udeležil premiere in do konca filma je bila njegova spremljevalka prestara zanj!’ Z izjavo je požel salve smeha, nasmejal pa je tudi Leonarda. Katere lepotice pa so v preteklosti grele Leonardovo posteljo?

Gisele Bündchen

Brazilska manekenka je Leonarda spoznala, ko je imela 20 let, od nje pa je bil le štiri leta starejši! Skupaj sta bila med letoma 2000 in 2005 in v tistem času veljala za popoln par.

Gisele Bündchen
Gisele Bündchen FOTO: Profimedia

Bar Refaeli

Najverjetneje najbolj znano Leonardovo dekle je žrebca uspelo obrzdati za dolgih šest let. Njuna zveza je trajala med letoma 2005 in 2011, začela pa sta, ko je bilo njej 20 let, njemu pa 31. Brez težav vseeno ni šlo, saj je DiCaprio vezo z izraelsko manekenko kar nekajkrat prekinil. Danes je Bar srečno poročena z izraelskim poslovnežem Adijem Ezro, s katerim ima dve hčerki.

Bar Refaeli
Bar Refaeli FOTO: Profimedia

Anne Vyalitsyna

Ko se je Leonardo razšel z Bar, naj bi ga nekaj časa tolažila ruska manekenka Anne. Takrat 23-letna manekenka, ki se je kar deset let zaporedoma pojavila v posebni izdaji s kopalkami revije Sports Illustrated, je z Leonardom štela dvanajstletno razliko.

Anne Vyalitsyna
Anne Vyalitsyna FOTO: Profimedia

Blake Lively

Celo znana ameriška igralka, ki je zdaj že več let srečno poročena z Ryanom Reynoldsom, se je za pet mesecev znašla ob DiCapriu. Njuna kratka romanca je bila ena vročih tem leta 2011, Blake pa je takrat imela 24 let, kar pomeni, da je bilo med njo in Leonardom trinajst let razlike.

Blake Lively
Blake Lively FOTO: Profimedia

Erin Heatherton

Da imajo manekenke posebno mesto v Leonardovem srcu, je že postalo jasno, zato ne preseneča dejstvo, da se je v igralčevem objemu znašla tudi Erin Heatherton, sicer ’Viktorijin angelček’. 22 let je imela, ko sta se z Leonardom zaljubila, on pa jih je imel 37. Zakaj jima ni uspelo? Tega ne ve nihče.

Erin Heatherton
Erin Heatherton FOTO: Profimedia

Kat Torres

Brazilka Kat je Leonarda omrežila v francoskem Cannesu, ko je imela 21 let, Leonardo pa jih je imel 38. Njuna veza ni trajala dolgo, je pa bila po pričevanju njunih prijateljev intenzivna in vroča.

Kat Torres
Kat Torres FOTO: Profimedia

Toni Garrn

Leonardo sicer od nekdaj velja za zadržanega igralca, ki ne razglablja o svojem zasebnem življenju, zato ne preseneča dejstvo, da marsikdo ni vedel za njegovo razmerje z Garrnovo, pa čeprav sta bila skupaj poldrugo leto. Nemška manekenka je imela v času njunega razmerja 21 let, Leonardo pa jih je dopolnil 39.

Toni Garrn
Toni Garrn FOTO: Profimedia

Kelly Rohrbach

Še ena mlada trofeja v igralčevi ljubezenski zgodovini je ameriška igralka Kelly Rohrbach, ki se je pojavila tudi v novi verziji serije Obalna straža, sicer pa se je rodila leta 1990, ko je imel Leonardo že 16 let. Skupaj sta bila leta 2015, ko je bilo njej 25, njemu pa 41, nekaj časa pa so svetovni mediji celo poročali, da sta se zaročila.

Kelly Rohrbach
Kelly Rohrbach FOTO: Profimedia

Nina Agdal

Danska manekenka ima danes 27 let, ko se je dobivala z Leonardom, pa jih je imela 24, medtem ko jih je imel Leonardo 42. Svetovni mediji so velik del leta 2016 ugibali, ali sta zvezdnika zares skupaj, po poročanju virov, ki so blizu igralcu, pa naj bi bilo med njima že kar resno, ko se je pojavilo naslednje dekle …

Nina Agdal
Nina Agdal FOTO: Profimedia

Camilla Morrone

Trenutno dekle, ki je uspelo osvojiti Leonardovo srce, je Camilla Morrone, igralka in manekenka argentinskih korenin. V zvezi sta malce več kot dve leti, kar pomeni, da je bilo njej ob začetku le 20 let, medtem ko jih je Leonardo štel 43. Še več, DiCaprio naj bi zaradi Camille zapustil Nino Agdal. Starostna razlika med igralcema je seveda pogosta tema pogovora na družbenih omrežjih, na komentarje pa se je enkrat odzvala tudi Morronijeva, ki je na svoj Instagram zapisala: ’Berem komentarje ljudi in ne morem verjeti, kako so nekateri zlobni in polni jeze do ljudi, ki jih sploh ne poznajo.’

Camilla Morrone
Camilla Morrone FOTO: Profimedia

Kaj torej sporoča statistika Leonardovih preteklih vez? Vsa dekleta so stara med 20 in 25 let, večina je svetlolasih, uveljavljajo se kot manekenke in igralke, očitno pa so mu všeč tudi ženske iz Južne Amerike. Slavni igralec naj bi se lahko sicer pohvalil še z več zvezdniškimi imeni, ki naj bi grele njegovo posteljo, a sam teh govoric ni nikoli potrdil. V igralskih krogih je bilo skozi leta sicer pogosto slišati trače, da naj bi se pobliže spoznal tudi z zvezdnicami, kot so Miranda Kerr, Rihanna, Paris Hilton, Eva Herzigova in celo Naomi Campbell.

Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio FOTO: Profimedia

Leonardo DiCaprio pa s filmom Dvojna igra (The Departed) v soboto ob 20.00 prihaja na POP TV, kjer mu bodo družbo delali odlični igralci, kot so Matt Damon, Jack Nicholson, Mark Wahlberg in Martin Sheen. V njem spremljamo irskega mafijca Franka Costella (Nicholson), ki je pred leti na policijsko akademijo v Massachusettsu poslal skupino vdanih mladeničev z namenom, da mu bodo služili kot ovaduhi. Eden izmed njih je tudi Collin Sullivan (Damon), ki se pridno vzpenja po policijski lestvici. Policija se medtem trudi, da bi Costella spravila za zapahe. Zato so pripravljeni žrtvovati mladega Billyja Costigana (DiCaprio), ki se pod krinko pridruži Costellovi mafiji in si pridobi njegovo zaupanje. Toda ko se tako Collin kot Billy zavesta, da se v njunih vrstah nahaja ovaduh, postane situacija kritična.

Leonardo DiCaprio v filmu Dvojna igra v soboto ob 20.00 prihaja na POP TV.
Leonardo DiCaprio v filmu Dvojna igra v soboto ob 20.00 prihaja na POP TV. FOTO: Profimedia
Sobotni večer na POP TV prinaša tudi film o Nelsonu Mandeli.
Sobotni večer na POP TV prinaša tudi film o Nelsonu Mandeli. FOTO: POP TV

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376