Moskisvet.com
Ava Karabatič dviguje prah

Novice

Seksi Hrvatica priznala: rojena sem za seks!

U.S.
31. 05. 2013 16.04
37

Ava Karabatić je bila zagotovo glavna zvezda v Srbiji sicer že končanega šova Big Brother slavnih. Navduševala ni samo s svojo goloto, predala se je tudi vročim igricam pod odejo, ki so v javnosti dvigovale veliko prahu še v času njenega bivanja. Zdaj je o seksu spregovorila tudi sama.

Govorice, da je pred kamerami seksala zgolj zato, ker je zato dobila mastno plačilo, je Ava Karabatić takoj zanikala. "Bila sem v celibatu leto in pol. Meni je seks svet. Tudi poljubi so zame sveti. Mislila sem, da sem profesionalka u resničnostnih šovih, zdaj pa se je izkazalo, kot da sem prava amaterka, ker sem dovolila, da me prevzamejo iskrena čustva. Ni denarja na svetu, da bi zanj prodala sebe. Tudi Željku sam nekajkrat očitala, da me je 'prodal' zaradi šova," je razkrila lepa Hrvatica za srbski tabloid Alo takoj po tem, ko je prišla iz hiše Big Brother slavnih.

Seksala tudi v domu za ostarele
.
"Pokušam se spomniti, katero je najbolj nanavadno mesto, kjer sem se kdaj ljubila. Če vam rečem spovednica, mi ne boste verjeli. Šalim se. Ne vem, no, še najbolj neobičajen je bil dom za ostarele ljudi. Tam sem bila s svojim fantom, seveda," je medijem pojasnila starleta, ki je z goloto in vročimi igricami pod odejo navdušila tako medije kot gledalce.

'Pada na umetnike'

Nedolžnost je izgubila pri 16. letih. Fantovega imena se danes ne želi spominjati. Razkrila je samo, da je danes glasbenik in umetnik. Takšen tip človeka, ki njej najbolj ustreza. "Mojega srca ne more osvojiti čisto vsak, samo umetnik. Jaz sem bila pripravljena na vse, znašla sem se v vsaki situaciji. Počutila sem se, kot da sem rojena za seks," je priznala razvpita zvezdnica, ki razmišlja o tem, da bi se za stalno preselila v srbsko prestolnico, kjer bi zase lahko našla tudi primernega alfasamca.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (37)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394