Moskisvet.com
Christina

Novice

Končno ga je pokazala!

S.C.
01. 08. 2012 09.50
3

Vsestranska 30-letnica je ravno te dni na enem izmed družabnih omrežij objavila fotografijo, ki je ne samo razburkala moško domišljijo, pač pa razkrila tudi nekaj, kar je imela Christina doslej le malokrat priložnost pokazati v vsem svojem sijaju.

Ameriška pevka, tekstopiska, igralka, plesalka in model, 30-letna Christina Milian se je po čustvenem zlomu, ki ga doživela pred dvema letoma, ko jo je prevaral takratni partner, več kot očitno postavila na noge in znova zacvetela v vsem svojem sijaju. Zdaj tudi uradno ločena mati 2-letne Violet Madison Nash, ki je že od nekdaj videti več kot odlično in je pravi magnet za moške oči, priznava, da je velika ljubiteljica tetovaž, nekaj jih tudi krasi njeno privlačno telesce. Najbolj je ponosna na veliko tetovažo, ki jo ima na levem boku, žal pa je zaradi nerodnega mesta nima velikokrat priložnosti pokazati v vsej svoji lepoti.

Ravno te dni pa je na enem izmed družabnih omrežij objavila več kot zapeljivo fotografijo, posneto na Jamajki, kjer poleg tega, da se službeno nastavlja fotografom, preživlja tudi več kot zasluženi dopust. Na posnetku, ki je marsikateremu predstavniku močnejšega spola pospešil srčni utrip, je Christina oblečena v seksi rdeče enodelne kopalke, ki zaradi visokega izreza razkrivajo tudi prej omenjen tatu. Pogled je skoraj veličasten, na njenem teleščku namreč ni opaziti nikakršnih pomanjkljivosti, piko na i pa doda širok nasmešek, ki dokazuje, da je vsestranska lepotica, kot priznava, zadovoljna s sabo in svojim življenjem. “Res sem preživljala težko obdobje, a ostajam optimistična.Vloga mame mi je razkrila nov pogled na svet.“

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400