Moskisvet.com
Mlad parček se je pred kamero in fotoaparati skrival.

Novice

Seksala kar v parkirni hiši!

U.S.
24. 12. 2014 12.58
11

Verjeli ali ne, nekateri bodo spolno slo zadovoljili tudi na tleh parkirne hiše, če ni druge možnosti. Ja, očitno je potreba včasih tako velika, da je bilo 'slavnemu parčku', ki si je intimno zabavo privoščil kar v prvem nadstropju parkirne hiše, čisto vseeno, če ju med intimnim dejanjem zalotijo drugi.

Mlad parček se je pred kamero in fotoaparati skrival.
Mlad parček se je pred kamero in fotoaparati skrival. FOTO: You Tube

Ljudje ponavadi skrbno premislijo, kje in kdaj si bodo privoščili meseni užitek. Ponavadi intimnosti, kot je spolni odnos s svojim partnerjem, ne želijo deliti z vsemi. Še bolj previdni so vsi tisti, ki se zavedajo, da lahko videoposnetek, na katerem se s svojim partnerjem predajajo posteljnim užitkom, konča na internetu.

A očitno je bilo mlademu parčku, ki se je odločil, da bo svojo potrebo zadovoljil v javnosti, v tistem trenutku čisto vseeno, ali ju bo kdo med samim aktom zmotil. Na njuno nesrečo se je zgodilo prav to. Medtem ko sta se imela lepo, je mimo prišla skupina fantov, ki so mladi parček zmotili sredi 'igre'. Kot da sramota ni bila dovolj velika, so ju začeli snemati in fotografirati.

Dekle si je zakrilo obraz in se svojega početja vidno sramovalo, kar je hitro opazil tudi njen izbranec, ki jo je pozneje varno skril v svoj objem. Več kot to ni mogel storiti. Tako sta golobčka obsedela na mrzlih tleh in počakala, da so se mimoidoči fantje naveličali in odšli. Posnetek pa je odšel z njimi in pozneje pristal na YouTubu.

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400