Moskisvet.com
Par 'tvital' med seksom - 3

Novice

Seksala in 'tvitala': video, ki je v enem dnevu obkrožil svet!

J.V.
03. 10. 2013 09.42
13

Dan Hodapp in Shalyah Evans sta očitno pripravljena narediti prav vse, da bi pridobila všečke svojih prijateljev na družbenem omrežju Twitter. Tako je par posnel video, na katerem se snemata med seksom in medtem na svoja profila objavljata fotogarije in statuse o seksu.

Par 'tvital' med seksom - 3
Par 'tvital' med seksom - 3 FOTO: You Tube

Zvezdnice vsak dan znova presenečajo kaj vse so pripravljene narediti za malo pozornosti njihovih oboževalcev na družabnih omrežjih, kot so Twitter, Facebook in Instagram. Seveda, pa niso edine. Obstajajo tudi pari, ki telefona ne morejo odložiti niti med seksom.

Dan Hodapp in Shaylah Evans sta eden izmed parov, ki je pred nekaj dnevi na splet objavil domači filmček, v katerem sta se snemala med zaigranim seksom, obenem pa objavljala statuse in fotografije seksa na njuna Twitter profila. Posnetek je hitro zaokrožil po spletu in samo v enem dnevu si ga je ogledalo preko 300 tisoč ljudi. Kako je to izgledalo, pa si lahko pogledate v videu!

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497