Moskisvet.com
seks v policijskem avtu

Novice

Seks v avtu zanj usoden, dekle v kritičnem stanju

N.J.
11. 02. 2015 11.45
8

V srbskem mestu Čačak je prebivalce prizadela nekoliko neobičajna tragedija. V garaži so v avtu našli moškega in žensko: moški je bil mrtev, ženska nezavestna.

Kot pišejo srbski mediji, se je par zastrupil z ogljikovim monoksidom. Pokojni 26-letni N. N. in njegovo 24-letno dekle N.S. naj bi bila gola na zadnjih sedežih avtomobila. Zdravniki se menda še vedno trudijo, da bi dekle ohranili pri življenju.

Fotografija kraja dogodka ...
Fotografija kraja dogodka ... FOTO:

Par naj bi se v noči s petka na soboto zapeljal z avtom v garažo njegovih staršev; vrata v garažo sta zaprla. Da jima ne bi bilo hladno, naj bi zagnala avto. Glede na to, da sta bila, ko so ju našli, oba gola, policisti predvidevajo, da sta imela spolne odnose, nato pa zaradi previsoke koncentracije ogljikovega monoksida oba zaspala.

Našel ju je mladeničev oče, ki ga je zjutraj skrbelo, kod se potika njegov sin. Ni se mu javljal na telefon, zato je sklenil, da bo preveril, ali je avto v garaži. Ko je prispel v garažo, je šokiran ugotovil, da je njegov sin mrtev. Poklical je policiste in reševalce, a žal je bilo za 26-letnika prepozno. Sosed je za medije izjavil, da je videl golega mladeniča v avtomobilu, pred njim pa naj bi bile sledi bruhanja. Kot je še dejal, je bil mladenič v obraz pomodrel. Reševalci so ob prihodu le potrdili smrt mladega moškega, dekle pa odpeljali v bolnišnico, saj naj bi bila v globoki komi in še vedno v smrtni nevarnosti.

Ker so fanta našli poleg avta, so predvidevali, da je poskušal odpreti vrata. Predvidevajo, da sta se zastrupila z ogljikovim monoksidom, več pa bo znanega po opravljeni obdukciji.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400