Moskisvet.com
Golota na filmskem platnu je za Nicole Kidman nekaj povsem običajnega.

Novice

Tako dobrih golih prizorov še niste videli!

U.S.
09. 04. 2013 09.53
6

Čeprav je bil film Hemingway and Gellhorn, v katerem glavni vlogi igrata Clive Owen in Nicole Kidman, predvajan že lani, so ga specialisti za goloto na filmskem platnu pod drobnogled vzeli šele zdaj, ko se je znašel na Blu-rayu. Poleg odlične vsebine so v filmu opazili kar nekaj golih prizorov, v katerih Avstralka Nicole naravnost blesti.

Golota na filmskem platnu je za Nicole Kidman nekaj povsem običajnega.
Golota na filmskem platnu je za Nicole Kidman nekaj povsem običajnega. FOTO: You Tube

Čeprav ljubezenskih prizorov ne snema prav rada, se igralka Nicole Kidman zaveda, da so v nekaterih primerih tudi takšni kadri nujni, saj dopolnjujejo samo vsebino filma, zato ni bila prav nič presenečena, ko je režiser filma Hemingway and Gellhorn od nje zahteval, da greje posteljo igralca Cliva Owna. Nicole je v omenjenem filmu upodobila pionirko vojnega dopisništva Martho Gellhorn, ki je imela z vplivnim avtorjem svetovne književnosti 20. stoletja precej burno ljubezensko razmerje. Med samim snemanjem se je z oskarjem nagrajena igralka povsem sprostila, kar je lepo vidno tudi v filmu. 

S takratnim možem Tomom Cruisom se je ljubila pred kamerami.
S takratnim možem Tomom Cruisom se je ljubila pred kamerami. FOTO:

To, kar počne, je umetnost ...

Svojim oboževalcem se je tokrat predstavila v vlogi, v kakršni je niso vajeni, čeprav je v svoji bogati filmski karieri posnela že več kot 50 filmov. "Snemanje filmov jemljem kot umetnost, zato v intimnih prizorih ne vidim nič čustvenega," je povedala igralka, ki se ji golota pred kamerami ne zdi prav nič sporna. Spomnimo, da je pred kamerami popolnoma odvrgla oblačila in odigrala precej intimne in vroče prizore že v filmu Široko zaprte oči, v katerem je blestela ob takratnem možu Tomu Cruisu.

Golote se ne brani

"Če sem povsem iskrena, golota na filmskem platnu ni nič posebnega, zato mi tudi slačenje pred kamerami ne povzroča večjih težav. Vedeti moraš, da je to, kar počneš, umetnost in da si zato plačan in ne zaradi svojih čustev," je še takrat priznala ameriškim medijem.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382