Moskisvet.com
Charlotte Mckinney

Novice

Tudi ta manekenka naj bi bila žrtev P. Diddyja

E.R.
24. 05. 2024 09.23
0

Sean Diddy Combs se sooča z novimi obtožbami spolne zlorabe, tokrat s strani nekdanje manekenke, ki ga je spoznala leta 2003.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Sean "Diddy" Combs , znan tudi kot P. Diddy, se sooča s še eno tožbo zaradi spolnega napada.

Nekdanja manekenka Crystal McKinney trdi, da jo je kontroverzni raper leta 2003 prisilil k oralnemu seksu na tednu moške mode. Glede na sodne dokumente, ki jih je TMZ pridobil v torek, je  Crystal, ki je imela takrat 22 let, srečala Combsa v New Yorku.

Znano je, ali se slavni par ločuje zaradi njegove bivše žene
Preberi še
Znano je, ali se slavni par ločuje zaradi njegove bivše žene

Combs naj bi jo nato povabil nazaj v svoj studio, kjer so on in nekaj njegovih prijateljev začeli piti Hennessy in si deliti džojnt. Vendar pa McKinneyjeva poudarja, da je bil džoint zelo močan, ker naj bi bil zmešan z nekim drugim narkotikom. Kljub temu, da je bil v deliriju, je Combs domnevno zahteval, naj mu sledi v kopalnico.

Ko sta vstopila, naj bi planil nanjo in ji glavo potisnil proti svojemu mednožju ter ji ukazal, naj ga oralno zadovoljuje. Ko je Crystal to zavrnila, naj bi jo Diddy še močneje prijel za glavo in jo prisilil k oralnemu seksu.

Zmagovalcu svetovnega prvenstva zaradi gnusnega zločina grozi zapor
Preberi še
Zmagovalcu svetovnega prvenstva zaradi gnusnega zločina grozi zapor

Po tem je poskušala oditi, a se ji je vrtelo in izgubila je zavest. Šele ko je prišla k sebi v zadnjem delu taksija, je ugotovila, da je bila posiljena. Zaradi domnevnega incidenta McKinneyjeva trdi, da jo je manekenska industrija zaničevala, trpela je za hudo depresijo in si celo poskusila vzeti življenje leto kasneje.

Glede na Page Six Crystal McKinney zahteva odškodnino.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kot je že znano, je nekdanja manekenka le ena izmed več žensk, ki so raperja obtožile nadlegovanja, odkar je raperjevo nekdanje dekle Cassie Ventura novembra 2023 proti njemu vložila obsežno tožbo. Cassie, katere uradno ime je Casandra Ventura, je hodila s Combsom več kot 10 let, povedala pa je, da jo je Combs med njunim razmerjem večkrat napadel, brutalno pretepel in posilil ter nadzoroval vse vidike njenega življenja.

V skladu s tožbo se je soočila s krogom zlorab, nasilja in trgovine z ljudmi, dokler se njuno razmerje leta 2018 ni končalo.

Po prejšnjih poročanjih medijev je osramočenega glasbenega mogotca spoznala leta 2005, ko je bila stara le 19 let. Med snemanjem jo je začel nadlegovati in jo siliti k spolnim odnosom z moškimi prostitutkami, jo fizično nadlegovati in omamljati.

Slavni čarovnik obtožen grozovitega dejanja
Preberi še
Slavni čarovnik obtožen grozovitega dejanja

Glasbenik naj bi vztrajal pri tedenskih srečanjih in ji večkrat zatrdil, da je to njuna skrivnost.

Sean "Diddy" Combs je sicer eden najvplivnejših producentov v hip hopu in izjemno uspešen izvajalec.

Diddy
Diddy FOTO: AP

Svojo kariero je začel v 90. letih kot iskalec talentov pri založbi Uptown Records, preden je leta 1993 ustanovil lastno založbo Bad Boy Records. Zaslužen je za odkritje in uspeh številnih glasbenih zvezd, kot so Notorious BIG, Mary J. Blige in Usher.

Kot izvajalec je svetovno slavo požel leta 1997, ko je izdal svoj debitantski album No Way Out, na katerem je bila uspešnica I'll Be Missing You, ki jo je po tragični smrti posvetil Biggieju.

Poleg glasbe je deloval tudi kot televizijski producent, lansiral je lastno znamko oblačil Sean John, bil ambasador različnih znamk in soustanovil televizijsko hišo Revolt. Forbes njegovo premoženje ocenjuje na milijardo dolarjev.

Po grozljivih obtožbah so številna podjetja in znamke prekinila sodelovanje z njim.

Imel je vse, zdaj pa mu grozi propad
Preberi še
Imel je vse, zdaj pa mu grozi propad

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: showbuzz.dnevnik.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470