Moskisvet.com
Keiranov pogreb

Novice

Živega prijatelja 'pokopali'

N.J.
23. 10. 2015 09.08
3

Verjetnoi ste tudi sami že imeli podobno izkušnjo, ko se je prijatelj zaljubil in ga nekaj tednov, celo mesecev, ni bilo v družbo. Naenkrat je 'pozabil' na skupno gledaje tekem, na petkove zabave, nogomet na igrišču ... Prijatelji 20-letnika, ki se je, ko je spoznal dekle, popolnoma izoliral, so zanj organizirali kar pogreb.

Keiranov pogreb
Keiranov pogreb FOTO: Twitter

To, da se ob začetku zveze mnogi izolirajo, ni nič novega. A prijatelji 20-letnega Britanca Keirana Cabla, so ugotovili, da je njihov prijatelj, s katerim so se včasih veliko družili, prestopil meje. Okoli 15 prijateljev mu je organiziralo pogreb s pravo krsto, pogrebnim vozom in celotnim obredom, kot bi šlo za pravi pogreb. Le s to razliko, da je bila krsta brez pravega trupla, obred pa je vodil kar Keiranov prijatelj.

"V zadnjih mesecih ni šel niti enkrat z nami ven, ni se odzival na klice, ni odpisoval na sporočila," so prijatelji povedali za Wales Online. "Bilo je, kot bi bil mrtev in zato smo se domislili pogreba, s katerim smo ga presenetili, ko nam ga je končno uspelo prepričati, da gre z nami na ragbi tekmo."

Keiranu, ki se je moral stlačiti v krsto, so prepevali otožne pesmi, nekaj jih je imelo govor, v katerem so se zahvalili za lepe skupne trenutke. Upajo, da ga bo to pripravilo do tega, da se bo v prihodnje več družil z njimi.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400