Moskisvet.com
Kardashian

Novice

Kardashianove punce spet na udaru?!

N.J.
30. 08. 2013 11.06
7

Verjetno se že ponavljamo, a vendar je treba priznati, da pri Kardashianovih doma ni nikoli dolgčas! Če je običajno Kim tista, o kateri se največ piše in govori, pa za njo ne zaostajajo niti druge članice 'krdela'.

V najnovejših epizodah resničnostnega šova Keeping Up With The Kardashians je Kourtney Kardashian dokazala, da zna tudi ona poskrbeti za dogajanje v hiši. V eni od epizod se je Kris Jenner, mama krdela, pošalila, kako je s svojim soprogom Bruceom Jennerjem snemala zasebni video (pornič). 33-letna Kourtney je mamino izjavo takoj izkoristila in se pošalila na njen račun. Oblekla se je zapeljivo, se ulegla na posteljo s kozarcem vina v roki in dejala: "No, pa dajmo, zdaj sem pripravljena. Posnemimo še en seksi video!"

Čeprav je Kourtney le igrala svojo mamo, se je njen soprog Scott hitro vživel v vlogo Brucea. In treba je priznati, da jima gre igranje res dobro od rok. Toda, kdo ve, morda pa si res lahko obetamo še kakšen seksi posnetek iz hiše Kardashianovih.
 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497