Moskisvet.com
Richard nekoč ...

Novice

Se ga spomnite? Tako je nekoč najmočnejši deček videti danes!

N.J.
24. 12. 2015 10.12
23

Kot otrok je imel pri komaj osmih letih tako razvito telo, da so mu ga zavidali marsikateri odrasli. Postal je svetovna atrakcija, večina svetovnih medijev je poročala o njem. Poglejte, kako je Richard Sandrack videti petnajst let kasneje!

Richard nekoč ...
Richard nekoč ... FOTO: YouTube
... in danes.
... in danes. FOTO: YouTube

Danes 23-letni Richard je kot otrok vsak dan preživel v telovadnici s svojim očetom in izoblikoval telo, s katerim je osvajal svet in zaslovel kot najmočnejši deček na svetu. Imel je do potankosti definirane mišice na rokah, nogah, izklesan trebuh, zaradi njegovega videza so ga označili celo za malega Herkula.

Desetletje in pol kasneje se Richard ne ukvarja več s treningi v fitnes centrih. Pri 23 letih ima po modnih smernicah daljše lase in brado, njegovo telo pa ni prav nič kaj izklesano in podobno Herkulovemu.

Ko je pri enajstih letih izvedel, da njegov oče zlorablja mamo, zaradi česar so očeta tudi obsodili na dolgoletno zaporno kazen, je nehal trenirati. Zdaj se ukvarja s kaskaderstvom v hollywoodskih filmih Universal Studia in je specialist za scene, v katerih goreče osebe padajo v vodo.

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394