Moskisvet.com
Arnold Schwarzenegger

Novice

Schwarzenegger se je odločil: odhaja!

STA/Ma.K.
06. 03. 2017 11.08
0

Nekdanji guverner Kalifornije in filmski zvezdnik Arnold Schwarzenegger je sporočil, da v novi sezoni ne bo več vodil oddaje Zvezdniški vajenec. Za takšno odločitev naj bi bil kriv njegov predhodnik na tem položaju, zdaj ameriški predsednik Donald Trump.

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger FOTO: AP

Kot je 70-letni igralec z avstrijskimi koreninami Arnold Scwarzenegger v petek povedal za ameriške medije, je pri ustvarjanju oddaje sicer užival. "Ljubil sem vsako minuto dela z NBC in Markom Burnettom. Vsi - od zvezdnikov do ekipe in marketinga - si zaslužijo odlično oceno in z veseljem bi še naprej delal z njimi, če oddaja ne bi imela takšnega bremena," je povedal, kot navaja francoska tiskovna agencija AFP.

"S Trumpovo udeležbo v oddaji je pri ljudeh slab priokus in ne želijo sodelovati kot gledalci, sponzorji ali kako drugače podpirati šov," je Schwarzenneger že pred tem povedal za revijo Empire. "Trenutno smo močno razdeljeni in mislim, da se je oddaja ujela v vse te delitve," je dodal. Sam sicer ocenjuje, da je nalogo dobro opravil.

Schwarzenneger je vodenje resničnostnega šova prevzel v začetku leta in takoj postal tarča kritik Trumpa, ki se je v svojih komentarjih spotikal predvsem ob slabšo gledanost oddaje pod novim vodstvom. Schwarzenegger, ki se je izrekel proti Trumpovi kandidaturi za predsednika in je strankarske kolege republikance pozival, naj ga ne volijo v dobro države, mu ni ostal dolžen in mu je, prav tako prek Twitterja, odgovarjal na podoben način.

V najnovejšem pogovoru za revijo Men's Journal je Schwarzenegger sicer dejal, da si je zabičal, da "ne sme tekmovati v smradu z dihurjem". Najprej je mislil, da bi bilo najbolje odpotovati v New York in Trumpu "zabiti glavo v mizo", ampak potem se je raje odločil za twitter.

Schwarzenegger je v omenjenem pogovoru spregovoril tudi o svojem propadlem zakonu s članico družine Kennedy Mario Shriver. Zakon je propadel leta 2011, ko je prišlo na dan, da jo je varal z gospodinjsko pomočnico, ki mu je tudi rodila otroka. Danes pravi, da je, kar pač je, in se ne splača preveč ubadati s tem. Če bi se lahko vrnil nazaj, bi stvari naredil drugače, a zdaj je prepozno, je dejal.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479