Moskisvet.com
Michael Schumacher

Novice

Schumacherjeva hči z objavo na Instagramu prekinila molk

N.J.
28. 11. 2017 05.17
18

Hči legendarnega nekdanjega dirkača formule 1, Michaela Schumacherja, je z objavo na Instagramu znova vlila upanje številnim oboževalcem.

Družina Michaela Schumacherja, ki je v nesreči na smučišču v Alpah utrpel izjemno hude poškodbe glave, se je takoj po nesreči zavila v molk in o njem praktično ni nikakršnih informacij več. Številni so prepričani, da si javnost zasluži vedeti, kaj se z njim dogaja, saj gre konec koncev le za sedemkratnega svetovnega prvaka v formuli 1, legendarnega voznika, ki ga še toliko časa po umiku z dirkališča pozna praktično ves svet.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Njegova 20-letna hči Gina je na družabnem omrežju objavila umirjeno fotografijo narave in pripisala:"There is only one happiness in this life, to love and be loved #naturephotography #natureforsoul #keepfighting" (Samo eno veselje je v življenju, ljubiti in biti ljubljen #fotografijanarave #naravazadušo #nadaljujzborbo).

V britanskih medijih so prepričani, da je z objavo mislila na očeta in da je objava ena redkih priložnosti, ko je kdo od Schumacherjevih sploh namignil, kaj se z nekdanjim dirkačem dogaja. Po objavi so se oglasili mnogi oboževalci, ki so Michaelu in družini zaželeli le najboljše.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Na začetku meseca so se v Nemčiji že pojavila namigovanja, da gre Michaelu "v redu glede na okoliščine" in da družina "upa na čudež", povzemajo britanski mediji. 'Keep Fighting' je sicer tudi naziv Schumacherjeve dobrodelne fundacije in beseda, ki jo Gina pod objavami sicer pogosto uporablja. Tokrat je vse skupaj zvenelo drugače, ker besede ni, kot običajno, zapisala pod fotografijo, na kateri sedi na konju, temveč gre za povsem drugačno fotografijo, poleg pa je tudi besedilo, ki namiguje na ljubezen med očetom in hčerko. Besedi je leta 2007 uporabil tudi Schumi sam, in sicer je dejal: "Vedno sem verjel, da ne smeš nikoli, res nikoli obupati in da se moraš vedno boriti, čeprav so možnosti najmanjše" ("I’ve always believed that you should never, ever give up and you should always keep fighting even when there’s only a slightest chance").

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400