Moskisvet.com
Sanjska služba - življenje na jahti

Novice

Sanjska služba: plačajo vam, da uživate na jahti

A.P.
16. 05. 2019 07.02
0

Za trenutek z mislimi odplavajte nekam na morje, na krov luksuzne jahte, kjer nimate nikakršnih skrbi in obveznosti. Je to vaš sanjski dopust? Kaj pa, če vam povemo, da je lahko to vaša služba – življenje na jahti, za kar ste še mastno plačani?

Redko kdo izmed nas ima službo, kjer se mu za dobro plačo ni treba posebej pretegniti. Če dobite to službo, pa vam za lepe denarce ne bo treba delati nič – no, razen uživati. Gre za delovno mesto preizkuševalca oz. recenzenta jaht. Delovno mesto, ob opisu katerega bo vsak pomislil, da se zdi predobro, da bi bilo res – pa je! Vaša edina naloga? Pronicljivo ocenjevanje plovil.

Na življenje na luksuzni jahti bi se človek verjetno kar hitro privadil.
Na življenje na luksuzni jahti bi se človek verjetno kar hitro privadil. FOTO: Dreamstime

Vaše zadolžitve, če temu sploh lahko tako rečemo, bodo, da na jahti živite, spite, jeste in se tuširate ter jo vsak teden zamenjate za drugo. V tem času boste morali dodobra preizkusiti vse, kar ladja ponuja. Za tovrstno delo vam obljubljajo letno plačo v višini cca. 58.000 evrov oz. 1.160 evrov na oceno (na leto boste preizkusili do 50 jaht). Kakšne kvalifikacije potrebujete? Praktično nikakršnih. Stari morate biti 21 let ali več, imeti veljavni potni list, biti morate fleksibilni in hitro na voljo ter imeti zelo visoke standarde. Izkušnje z jahtami niso pogoj, so pa zaželene.

Lažen nasmeh na delovnem mestu lahko vodi v alkoholizem
Preberi še
Lažen nasmeh na delovnem mestu lahko vodi v alkoholizem

''Potrebujemo nekoga, ki je zanesljiv, deloven in z občutkom za detajle. Od delavca pričakujemo, da bo odkril stvari, ki jih nihče drug ne bi,'' pravi avtor oglasa Aaron Harpin, ustanovitelj luksuzne spletne trgovine HushHush, in dodaja, da ''pričakujemo, da so naši izdelki najvišje kakovosti, zato iščemo nekoga, čigar edina naloga bo ocenjevanje kakovosti jaht, da preveri, če dosegajo naše visoke standarde.''

Vsak teden bi prebivali na drugi ladji.
Vsak teden bi prebivali na drugi ladji. FOTO: Dreamstime

Prijavite se lahko TU.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382