Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Samo v Srbiji – burekomat!

A.P.
01. 04. 2020 10.12
0

Ker po klasični poti ne more prodajati bureka in drugih pekovskih izdelkov, so odprli burekomat.

Srbska pekarna je zaradi razsajanja koronavirusa in razglasitve izrednega stanja v Srbiji dobila domiselno idejo, kako še prodajati burek (in druge pekovske izdelke), da bi bilo pri tem čim manj stika med zaposlenimi in strankami. Medtem ko se pri nas v pekarnah srečujemo s prodajalci, opremljenimi z zaščitnimi maskami in rokavicami, pa so lastniki pekarne v Pančevu odprli poseben prodajni pult oz., kot mu pravijo na ulici, burekomat.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Trgovina s fetiš opremo bolnišnici donirala zdravniška oblačila za fetišiste
Preberi še
Trgovina s fetiš opremo bolnišnici donirala zdravniška oblačila za fetišiste

''Poklicali smo mojstra, s pomočjo katerega smo izdelali okence s pultom." Na enem okencu se plačuje, na drugem stranke prejmemo naročeno hrano. ''Nekaj smo morali storiti v teh razmerah, saj veliko naših stalnih strank pride v pekarno in tam tudi poje obrok, kar pa trenutno ni mogoče,'' je pojasnila lastnica pekarne Svetlana Radaković, ki je morala pekarno zapreti, a je to ni ustavilo, da ne bi prodajala hrane, ki jo je zdaj mogoče kupiti le prek omenjenega ''avtomata'' oz., kot so ga poimenovali, burekomata. ''Morali smo nekaj ukreniti, da zaščitimo svoje delavce in stranke. Ljudje so se sprva sicer čudno odzvali in večina je še vedno poskušala vstopiti v pekarno. A so se hitro navadili na spremembo in zdaj za rešitev prejemamo zgolj pozitivne komentarje. Nekaterim se sicer zdi smešno, da smo na okence napisali burek in denar (napisa sta v cirilici, op. p.) in ga opremili s puščicami, a to je le zato, da se ljudje lažje znajdejo,'' je še pojasnila lastnica.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376