Moskisvet.com
Wing-Walking - 2

Novice

Samo on lahko preživlja dopust takole!

N.J.
12. 08. 2015 07.52
0

Ste mislili, da je vaše počitnikovanje ob obali ali v gorah kaj nenavadnega? Deskanje na vodi? Soteskanje? Morda skok s padalom? No, Elon Musk si raje omisli še nekaj bolj nenavadnega!

Talulah Riley, igralka in soproga prvega moža podjetij Tesla Motors in SpaceX, je nedavno na svojem instagram profilu objavila fotografijo, na kateri njen dragi Elon Musk stoji na vrhu dvokrilnega letala med letom. To je pač nekaj, kar sta si z možem privoščila med vikendom.

 

A photo posted by Talulah Riley (@talulahrm) on


'Wing walking', hoja po krilih letala, sicer izvira iz letalskih šovov okoli leta 1920, ko je bila aviacija še v povojih. Hoja po krilih je bila nekaj, s čimer so dosegali še večji 'vau efekt', nato pa se je vse skupaj razvilo v akrobatski adrenalinski šport. Najmlajši 'wingwalker' je svojo predstavo uprizoril leta 2009. 21. aprila tistega leta je komaj 8-letni britanski deček splezal na krila dedkovega letala in pri hitrosti 161 km/h letel na višini 304,8 metrov nad Gloucestershirom v Angliji.

 

A video posted by Talulah Riley (@talulahrm) on


KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497