Moskisvet.com
Samantha Fox

Novice

Ob misli nanjo se je moškim mešalo, ona pa ...

E.R.
17. 04. 2024 02.00
1

Samantha Fox je zaslovela kot manekenka, svojo kariero pa je nato nadgradila kot pevka in igralka. Moški so jo zaradi njenega videza označevali za seks simbol, vse pa je šokirala, ko je priznala, koga v resnici ljubi.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Kariero je začela graditi pri komaj 16 letih, ker pa z višino 153 centimetrov ni mogla stopiti na modne brvi, je svojo fotogeničnost izkoristila za poziranje pred kamerami. Z idealnimi telesnimi proporci, 98-59-84, je v 80. letih veljala za seks simbol, takrat pa je bila tudi največkrat fotografirana oseba v Veliki Britaniji.

Playboyeva zajčica že 6 let spolno vzdržna, to je razlog
Preberi še
Playboyeva zajčica že 6 let spolno vzdržna, to je razlog

Pred natanko 58 leti se je v londonskem East Endu rodila slavna Samantha Fox, ki si je zvezdniški status priborila, ko so jo kot najstnico fotografirali za znamenito tretjo stran britanskega tabloida Sun.

Provokativno je pozirala tudi za Playboy, nato pa se je pri 20 letih odločila, da bo postala pop zvezda. S svojim debitantskim singlom 'Touch me (I Want Your body)' je osvojila prva mesta v kar 17 državah, zatem pa sta se zvrstili uspešnici 'Naughty girls (Need Love Too)' in 'I Wanna Have Some Fun'. 

Nabrala si je vojsko oboževalcev, posledično pa se je od 18. leta vedno obkrožala s telesnimi stražarji.

Po 20 letih je dobila drugega
Preberi še
Po 20 letih je dobila drugega

Poleg glasbene kariere je imela številne angažmaje v filmih, resničnostnih šovih, televizijskih oddajah ... Največji finančni udarec pa je prejela od lastnega očeta Patricka, ki jo je vodil do leta 1991. Okradel jo je in oškodoval za najmanj milijon funtov. Samantha ga je tožila in prek sodišča uspela pridobiti nazaj nekaj več kot 360 tisoč funtov.

"Bili so nori in histerični trenutki – ljudje so se mi želeli na silo približati, se dotakniti mojih las ... Razbijali so okna in tvegali lastna življenja, morala sem pobegniti s helikopterjem s streh zgradb," je ob neki priložnosti razkrila Foxova.

Imel je vse, zdaj pa mu grozi propad
Preberi še
Imel je vse, zdaj pa mu grozi propad

Moški po vsem svetu so fantazirali o razmerju z njo, Samantha pa je priznala, da je bolj naklonjena ženskam. S svojo menedžerko Myro Stratton je bila v razmerju do leta 2015, vse dokler je ni izgubila v bitki z rakom.

Po tem je začela hoditi z Lindo Olsen, s katero sta se poročili leta 2022.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Samantha Fox je s svojimi uspešnicami pomembno zaznamovala glasbeni svet, o katerem pa se lahko kadarkoli poučite tudi na VOYO, kjer vam je za ogled na voljo dokumentarna serija Mejniki zvoka: ključni trenutki nastajanja popglasbe (Soundbreaking),  ki razkriva ključne trenutke v razvoju snemanja zabavne glasbe ter v ospredje postavlja prepoznavne uspešnice, ki so zaznamovale prelomne dogodke v življenju generacij poslušalcev po vsem svetu.

Izbirate pa lahko tudi med dokumentarnimi serijami in filmi, kot so Punk, Freddie: Zadnje dejanje, The Beatles: Osem dni na teden in David Bowie: Prvih pet let.

Freddie Mercury je dobil prav posebno biografijo
Preberi še
Freddie Mercury je dobil prav posebno biografijo

Vir: www.24sata.hr

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382