Moskisvet.com
Salome

Novice

Salome: 'Jajčka sem pustila v Beogradu!'

M. A.
02. 11. 2018 08.01
6

Ta teden je velik pečat na Kmetiji pustila Salome, ki je skupaj s svojo prijateljico Natašo kot gostja obiskala turistično kmetijo. Z znamenito frazo, da je po treh dneh vsakega gosta dovolj, jo je v sredo zapustila, a vseeno poskrbela, da so si jo vsi zapomnili.

Zagotovo izkušnje kmalu ne bosta pozabila Franko Bajc in Luka Serdinšek Betlehem, ki sta morala Salome in njeni prijateljici Nataši zaplesati striptiz. Franko, ki mora zaradi svoje zavidanja vredne postave pogosto opravljati takšne in drugačne želje svojih gostov, se je tako tudi malce sprostil in odmislil današnji dvoboj, ko se bo moral skupaj z Aneto, s katero sta imela v Kmetiji že številne prepire, za obstanek boriti proti Lari Goršek Kos in Luku.

Anna miri pohotnega osla, Zdenka bi Lari v glavo vrgla krožnik
Preberi še
Anna miri pohotnega osla, Zdenka bi Lari v glavo vrgla krožnik
Prejšnji teden je moral pozirati za sliko, ta teden pa je Salome zaplesal striptiz.
Prejšnji teden je moral pozirati za sliko, ta teden pa je Salome zaplesal striptiz. FOTO: POP TV

Salome, ki je na posestvo prišla z znamenito limonino pito, s katero je navdušila že v MasterChefu, se je zadnji večer kmetom pridružila v kuhinji in poprijela tudi za kuhalnico, a seveda v svojem slogu: ’Kaj lahko opereš jajčka? Kaj to so moja? Aja, ne, moja so v Beogradu, pozabila sem,’ je namignila na svojo operacijo spola in nasmejala celotno družino. Sledila je zadnja skupna večerja, med katero se je Salome kmetom zahvalila za gostoljubje: ’Vsi ste tako sladki. Hvala vam, bilo je super.’

Nad gostjo, ki se je sicer pred leti že sama poskusila v Kmetiji, je bil navdušen tudi tokratni glava družine, Denis Toplak: ’Salome sem prvič spoznal in res me je pozitivno presenetila, ful je v redu. Ko slišiš Salome in veš, da je bila moški … ne vem. Ampak res je prava damica, prava carica!’

Aneta in Franko doživela vrelišče
Preberi še
Aneta in Franko doživela vrelišče
Salome je Denisa pozitivno presenetila.
Salome je Denisa pozitivno presenetila. FOTO: POP TV

Salome, ki je pred kratkim doživela premiero predstave Menopavza, v kateri igra ob Heleni Blagne, Urški Vučak in Zvezdani Mlakar, je o težavah z menopavzo spregovorila tudi v iskrenem intervjuju, ki smo ga posneli letos. Posnetek si lahko ogledate TUKAJ.

Ne zamudite napete izločitvene oddaje, ko se bosta danes ob 20.00 na POP TV prvič v zgodovini šova za obstanek na posestvu borila dva para. Pogovor z izpadlima tekmovalcema v živo sledi takoj po oddaji na Facebook strani Kmetije, zamujene epizode pa vas čakajo na VOYO.

Salome se je v preteklosti že poskusila v Kmetiji.
Salome se je v preteklosti že poskusila v Kmetiji. FOTO: POP TV

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382