Moskisvet.com
Sabina Mlakar

Novice

Otroci so jo prepričevali, naj se ne vrne na Kmetijo

M. A.
12. 10. 2018 08.08
1

Potem ko so Sabini že včeraj, ker je sotekmovalci niso želeli poslati na tržnico, popustili živci, je včeraj med povratniki dokončno počilo. Sabina je sprva želela razkrinkati povratnike in oditi s Kmetije, nato pa se je odločila za bolj nenavadno rešitev.

’Srce mi hoče eksplodirati, zdaj potrebujem mir, da sem sama. Bojim se vsega. Bojim se, da bom izgubila službo, bojim se, da ni kaj narobe doma. Hči bi po porodu skoraj umrla, pa tega sploh nisem vedela,’ je v solzah povedala 53- letna Sabina Mlakar, ki se je v Kmetiji poskusila že lani.

Gospodarica Kmetije nadrla tekmovalca
Preberi še
Gospodarica Kmetije nadrla tekmovalca
Sabina si je postavila svojo rezidenco.
Sabina si je postavila svojo rezidenco. FOTO: POP TV

Ob tem je Sabina priznala tudi, da so jo njeni otroci prepričevali, naj se na Kmetijo ne vrne, a jih ni poslušala. Sabini, ki januarja pričakuje že petega vnučka, pa je v družbi povratnikov dokončno prekipelo. Glavno jabolko spora je Denis Toplak, ki ga je zmerjala z merjascem in še hujšimi žaljivkami in mu celo obljubila, da ga bo v zunanjem svetu napadla. Nato je spakirala svoje stvari in si iz lesa nekaj metrov od hiše postavila začasno bivališče. Kako se je lotila dela in kaj so na to porekli ostali, si poglejte v videu.

Anna v peneči kopeli masirala Aneto
Preberi še
Anna v peneči kopeli masirala Aneto
Med Sabino in Denisom je 'počilo' že v prvem tednu, ko je na posestvu ukradla preprogo.
Med Sabino in Denisom je 'počilo' že v prvem tednu, ko je na posestvu ukradla preprogo. FOTO: POP TV

Ne zamudite napetega nadaljevanja na Kmetiji! Izločitvena oddaja na POP TV bo na sporedu danes ob 20.00, zamujene epizode pa vas čakajo na VOYO.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376