Moskisvet.com
Denis in Aneta

Novice

Sabina čaka, da Anna zajaha metlo, razočarala jo je tudi Zdenka

M. A.
21. 11. 2018 07.43
0

Če so prve tedne na Kmetiji ženske stopile skupaj in kot za stavo iz tekmovanja metale moške, se je zdaj situacija močno spremenila. Včeraj je prišlo na posestvu do velikega prepira, povod zanje pa je bilo prav opravljanje med tekmovalkami.

Nekdanji zaveznici Sabina in Zdenka sta se zarotili druga proti drugi. Ko je Sabina iz skrite hiše v gozdu prišla na posestvo, je tolažila Zdenko, ki ji je bilo hudo, ko se je spomnila na svojega pokojnega moža, in ji obljubljala, da ji bo vedno v oporo, a zdaj je Sabina obrnila ploščo: ’Ugotovila sem, da sta se Anna in Zdenka spremenili in tukaj nekaj smrdi.’ Sabina je sicer dodala, da je verjela, da bo Zdenka zaradi svojih let bolj poštena, zdaj pa meni, da ’tako kot Tjaša samo prenaša informacije naokrog’. Lepe besede Sabina ni našla niti o Anni: ’Komaj čakam, da Anna zajaha svojo metlo in je ne vidim nikoli več v življenju. Naj leti, leti, leti med svoje zvezde.’

Dramatičen izbruh sezone: Anetina izjava šokirala vse!
Preberi še
Dramatičen izbruh sezone: Anetina izjava šokirala vse!

Kot da vse to ni dovolj, pa sta Sabina in Aneta med pobiranjem redkvice slišali Zdenko, ki je drugim tekmovalcem govorila, da nič ne delata, in jo s tem soočili. Prepir je Zdenko ponovno pripeljal do joka: ’S svojimi otroki se nisem nikoli kregala, tako kot se moram tu kregati. Vsega sem jaz kriva. Močno sem užaljena zaradi tega,’ je povedala v joku.

Sabina je razočarana nad Zdenko.
Sabina je razočarana nad Zdenko. FOTO: POP TV

Namesto da bi se razgreto ozračje ohladilo, pa je le malce kasneje prišlo do hudega prepira, ki se je začel med Nikom in Anno. Nik ji je kot glava družine naročil, da naj gre po redkvico, ona pa tega ni hotela, saj je delala drugo nalogo v sklopu tedenske naloge. Začele so padati težke besede, tekmovalca sta drug na drugega kričala, Nik je želel, da Anna zapusti kuhinjo in celo izjavil, da je boljše, če spusti sekiro. V prepir se je kmalu vmešala še Aneta, ki je v besu skorajda zapustila Kmetijo. Nekaj utrinkov si poglejte v videoprispevku.

Gospodarica Nada besni: ’Vsi so enaki, pravi lenuhi!’
Preberi še
Gospodarica Nada besni: ’Vsi so enaki, pravi lenuhi!’
Prepiri iz preteklega tedna so se prenesli tudi v tega, med tekmovalci je čedalje bolj napeto.
Prepiri iz preteklega tedna so se prenesli tudi v tega, med tekmovalci je čedalje bolj napeto. FOTO: POP TV

’Ne bom ji rekel krava, ker od krave imamo koristi. Nimam besede za to žensko,’ je dodal še Denis, ki je s Frankom in Alexandrom o čedalje bolj napetem dogajanju na Kmetiji govoril med delom, ki je sicer čedalje bolj potisnjeno na rob.

Aneta nikomur ne ostane dolžna, temveč jasno in glasno pove svoje mnenje.
Aneta nikomur ne ostane dolžna, temveč jasno in glasno pove svoje mnenje. FOTO: POP TV

Tekmovalci se zavedajo, da se tekmovanje bliža koncu in maske so začele padati. Ne zamudite razburljivega dogajanja na posestvu sredi prekmurskih ravnic od ponedeljka do četrtka ob 21.00 na POP TV, petkova izločitvena oddaja pa je na sporedu že ob 20.00. Na Facebook strani Kmetije sledi pogovor v živo z izpadlim tekmovalcem. Zamujene epizode vas čakajo na VOYO.

Miha Kavčič odkrito o svoji istospolni usmerjenosti
Preberi še
Miha Kavčič odkrito o svoji istospolni usmerjenosti

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382