Moskisvet.com
Zaljubljen par v postelji - 3

Novice

S takšnimi moškimi so ženske najbolj srečne

N.J.
17. 11. 2017 10.59
30

Bogataš, ki svojo drago vodi na luksuzna potovanja, draga darila, vožnja v najboljšem avtomobilu in bančna kartica, na kateri nikoli ne zmanjka denarja. Mislite, da je to moški, ki lahko najbolj osreči žensko? Presenečeni boste.

Par v postelji - 6
Par v postelji - 6 FOTO: iStock
Številne ženske morda sanjajo  idilični zvezi z bogatim moškim, da bi bile preskrbljene in bi živele lagodno življenje, A kot kaže, revnejši moški predstavljajo veliko boljšo izbiro.

Bogataši naj bi bili slabši partnerji in slabši ljubimci od moških z nekoliko slabšim premoženjskim statusom. Bogataši naj bi bili po mnenju večine žensk hinavski in se manj trudijo v zvezi, je pokazala nedavno opravljena  raziskava, ki jo povzemajo hrvaški mediji.

Moški, ki se ne morejo pohvaliti z ravno veliko premoženja, se menda veliko bolj potrudijo v zvezi, sobolj pozorni do svojih žensk, se jim več posvečajo in so jim bolj na razpolago. Bogataši naj bi se pogosto vedli preveč 'hladno' in bili prepričani, da jih želijo vsi le izkoristiti.

Rezultati so tako pokazali, da so ženske veliko bolj srečne z moškimi, ki nimajo veliko premoženja, se bolj potrudijo zadovoljiti njihove želje in pričakovanja (seveda v okviru zmožnosti), so manj hinavski in razvajeni, prijazni do drugih, bolj družabni, pozitivni, raje zahajajo v družbo in tkejo nove vezi.

2 glavna razloga

Bogataši niso tako predani zvezi

Ženske večinoma menijo, da so bogataši bolj naklonjeni krajšim zvezam in priložnostnemu seksu. Ko je govor o resni zvezi, številne ženske poberejo šila in kopita, saj so prepričane, da če lahko kupijo skoraj karkoli, lahko hitro zamenjajo tudi njih.

Ženske so čustvena bitja

Če nimaš za hrano, se ne obremenjuješ z ljubeznijo. Vseeno pa pozabljamo na osnovo – ženske bolj kot denar potrebujejo čustva. In čustva so tista, ki jim dajejo prednost, četudi je v igri denar. No, razen nekaterih izjem.

Raziskava, ki jo je opravila sociologinja Rachel Sherman med newyorškimi družinami, je pokazala, da bogate ženske, poročene z bogatimi moškimi pogosto trpijo za anksioznostjo in čutijo krivdo zaradi svojega ekonomskega statusa. Izprašala in proučila je ženske, stare med 30 in 40 let, katerih možje oziroma partnerji letno zaslužijo med 400.000 in celo več kot 2 milijona dolarjev, imajo otroke in so 'gospodinje'.Kot je ugotovila, imajo številne med njimi visoko izobrazbo – vsaj diplomo in opravljene številne druge tečaje, specializacije. Vseeno so obremenjene, ker se jim zdi, da jih drugi obsojajo zaradi bogastva, to gre vse skupaj celo tako daleč, da si postavljajo vprašanja,če si sploh zaslužijo imeti toliko denarja in živeti tako lagodno življenje. Kot so izjavile, jih pogosto obsojajo zaradi stvari, ki jih počnejo, da ohranjajo določen življenjski slog družine. Njihova primarna naloga je skrbeti za otroke in za to so bile pripravljene zaključiti svoje službene kariere. Te nekoč samostojne ženske, sposobne preživljati se same, so nenadoma pristale v odnosu, v katerem so finančno odvisne od partnerja, po drugi strani pa partnerji ne opazijo, čemu so se odpovedale, saj so prepričani, da jim oni nudijo vse in njihovega dela ne cenijo dovolj. Kot so nekatere zaupale, imajo težave s sprejemanjem dejstva, da so zapustile službe, v katerih so bile uspešne, druge imajo težave, ker morajo prositi za vsak cent ... Nekatere so s svojimi partnerji celo dogovorjene, da jim nakazujejo znesek, kakršnega bi sicer morali plačevati za zasebno varstvo, čistilni servis, vrtnarja itd. Ženske, ki živijo z bogataši, so tako pogosto depresivne in nesrečne, težko se sprijaznijo z dejstvom, da ne zaslužijo niti za svojo žepnino in so precej bolj ranljive.

Par se prepira - 2
Par se prepira - 2 FOTO: iStock

KOMENTARJI (30)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 390