Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

S ponarejenim čekom si je kupil Porscheja

A.P.
04. 08. 2020 06.00
0

Ljudje smo nenasitni. Ko imamo Rolexa, bi si želeli imeti še Porscheja, ko imamo Porscheja, bi želeli imeti še jahto itd. Pohlep in obsedenost z bogastvom je marsikoga že stal bankrota, tega Američana pa je zaradi njega ujela roka pravice.

Casey William Kelley je bil en dan v sedmih nebesih, vse dokler niso odkrili njegove neverjetne prevare. 42-letni Američan iz Wewahithcka (Florida) je pred dnevi iz avtosalona v Destinu (Okaloosa County) odpeljal novega Porscheja 911 Turbo, potem ko je vnovčil ponarejeni bančni ček v višini 139,203.05 ameriških dolarjev (pribl. 118.00 evrov). Le-taga je izdelal in natisnil sam, verjetno pa bi ostal nekaznovan, če bi se tu ustavil, a je že naslednji dan skušal v zlatarni na Miramar Beachu kupiti tri Rolexe v vrednosti 61,521 dolarjev (pribl. 52.000 evrov), ki jih je prav tako želel plačati s ponarejenim čekom.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Ko kanibal postane vegetarijanec: manj znane podrobnosti iz življenja znanih zločincev
Preberi še
Ko kanibal postane vegetarijanec: manj znane podrobnosti iz življenja znanih zločincev

Za razliko od avtosalona, ki čeka ni takoj preveril in so ga neuspešno poskušali vnovčiti, zato so avto kasneje prijavili kot ukradenega, je bil draguljar bolj previden in je zadržal Rolexe dokler ne bi dobil potrditve, da so čeki veljavni. Ko je prišla informacija, da niso, ga je prijavil policiji, a je bil medtem Kelley že v priporu zaradi kraje vozila in je kasneje priznal, da čeke ni prejel od banke ampak jih sam natisnil doma. Kot je dejal, mu ni jasno, v čem je problem, saj je bila na čeku številka njegovega računa. Kelley je obtožen kraje in poneverbe dokumentov, njegova usoda pa bo verjetno znana 22. septembra.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382