Moskisvet.com
Ryan Gosling

Novice

Ryan Gosling je zapustil Hollywood

E.R.
19. 03. 2024 03.30
1

Ameriški mediji sporočajo, da je slavni igralec Hollywoodu pomahal v slovo, razlog pa izveste v nadaljevanju.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Le malokdo je bil presenečen nad odkritjem, da je eden najbolj skrivnostnih hollywoodskih parov, ki se ne želi fotografirati na rdeči preprogi (niti na podelitvi oskarjev), skupaj z otroki zapustil ameriško filmsko prestolnico. Gre za Ryana Goslinga in Evo Mendes ter njuni hčerki, devetletno Esmeraldo in sedemletno Amando.

Najskrivnostnejšo hollywoodsko družino končno ujeli v javnosti
Preberi še
Najskrivnostnejšo hollywoodsko družino končno ujeli v javnosti

 Vir blizu para je namreč za revijo People povedal, da se je družina preselila malo severneje, ker ne želita, da bi njuni hčerki odraščali z drugimi slavnimi otroki.

Ryan Gosling in Eva Mendez s hčerkama
Ryan Gosling in Eva Mendez s hčerkama FOTO: Profimedia

"Najpomembnejša stvar zanju je vzgoja njunih hčerk. Vse ostalo je na drugem mestu. Zapustila sta LA, da bi živela malo severneje, stran od Hollywooda. Nista želela, da bi Esmeralda in Amanda odraščala z drugimi slavnimi otroki," je povedal vir. 

Tega pri igralcu doma otroci ne smejo uporabljati
Preberi še
Tega pri igralcu doma otroci ne smejo uporabljati

Ker nista potrdila ugibanj o tem, ali sta poročena (v ameriških medijih te govorice krožijo že od novembra 2022), je težko pričakovati, da bosta komentirala izjavo o njuni potezi, ki omenja tudi, da sta razmerje formalno sklenila na papirju.

Hčerki sta slavno igralko navdihnili, da je storila to
Preberi še
Hčerki sta slavno igralko navdihnili, da je storila to

"Eva in Ryan obožujeta svoje življenje. Pohvalno je, kako jima je uspelo ustvariti ravnovesje in postaviti meje. Zelo jima je mar za njun zakon in samo želita, da njuni hčerki živita srečno življenje," je vir še dodal za People.

Eva Mendes in Ryan Gosling
Eva Mendes in Ryan Gosling FOTO: X17 Agency

Izkazalo se je tudi, da sta skupaj nekoliko dlje, kot se je sprva mislilo. Na svojem Instagramu je Eva Mendes lani aprila razkrila, da sta se spoznala leta 2011, leto, preden naj bi ju združil film "The Place Beyond The Pines". Ob 10. obletnici izida epske zgodbe o dveh generacijah, očetih in sinovih, je sama objavila sliko prizora, v katerem igra z Ryanom.

To so bili lani najbolje plačani igralci v Hollywoodu
Preberi še
To so bili lani najbolje plačani igralci v Hollywoodu

"Nisva se srečala na snemanju," piše v spremnem besedilu objave in dodaja, da se je njuna čarobna pot začela že zdavnaj. Ker sta bila skupaj fotografirana leta 2011, piše Today, naj bi bila takrat že v zvezi, zvezo pa sta uradno zapečatila s poljubom na silvestrovo v New Yorku.

Vmes sta si ustvarila družino, ki pa jima pomeni vse. Njuno razmerje in hčerki sta merilo, po katerem določata, kaj jima je za družino prioriteta. To dokazuje njena duhovita objava na Instagramu ob podelitvi nagrad Ameriške filmske akademije, kjer je 43-letni Gosling s pesmijo "I'm just Ken" iz filma Barbie poskrbel za množično veselje.

Je res metal nože v sošolce?
Preberi še
Je res metal nože v sošolce?

"Kena si peljal vse do podelitve oskarjev, RG. Zdaj pa pridi domov, otroke moramo dati spati," je zapisala igralka, ogrnjena v roza jopič s perlicami. Na glavo si je nadela kavbojski klobuk in si nadela sončna očala, zavedajoč se, da je tudi sama ustvarila nor trenutek, ki je navdušil javnost, čeprav na podelitev oskarjev ni prišla. Znano je že, da si ne želita skupaj pozirati na rdeči preprogi, zato je igralec namesto 50-letne partnerice na najbolj glamurozno podelitev odpeljal svojo sestro Mandi.

Ryan Gosling s sestro Mandi, mamo Donno in očetom Thomasom
Ryan Gosling s sestro Mandi, mamo Donno in očetom Thomasom FOTO: AP

Filmi z Ryanom Goslingom tudi na VOYO

Na VOYO si lahko kjer koli in kadar koli ogledate kar dve uspešnici, v katerih je v glavni vlogi zaslovel Ryan Gosling, mož Eve Mendes.

Prvi je biografska drama Velika poteza (Big Short), ki se odvija leta 2005, ko so štirje outsiderji videli, česar velike banke, mediji in vladni nadzorniki niso želeli – da grozi zlom svetovnega gospodarstva. Nadarjeni analitik in menedžer finančnega sklada Michael Burry s svojimi izračuni ugotovi, da je sistem podeljevanja hipotek v ZDA tik pred razpadom, zato se odloči za nezaslišano potezo – stavi proti nepremičninskemu trgu. 

Banke z veseljem sprejmejo denar, njegove na videz nepremišljene poteze pa vzbudijo pozornost vlagateljev pod vodstvom skeptičnega Marka Bauma, ki se odpravijo na teren in odkrijejo neverjetne anomalije v celotnem finančnem sistemu. Biografska drama prikazuje, kako je skupina vlagateljev predvidela in izkoristila finančno krizo.

Med snemanjem tega filma je igralka skoraj pristala v zaporu
Preberi še
Med snemanjem tega filma je igralka skoraj pristala v zaporu

Drugi pa je kriminalna drama Vožnja (Drive), v kateri Ryan Gosling nastopa kot skrivnostni 'Voznik', ki dela v avtomehanični delavnici ter si obenem kruh služi kot kaskader v hollywoodskih filmih in kot pomočnik roparjev. Nekega dne se spoprijatelji z osamljeno ženo kaznjenca Standarda in njenim sinom Beniciom. Ko Standarda izpustijo iz zapora in namerava izvesti nov rop, se Voznik ponudi, da mu bo kot voznik pomagal pobegniti s prizorišča zločina. Toda rop ni preveč uspešen in ko se izkaže, da je Standardu in Vozniku nekdo nastavil past, je Voznik odločen, da se bo maščeval.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: www.gloria.hr

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382