Moskisvet.com
Kiril Terešin

Novice

Ruski Popaj ni več tak. Zdaj z videzom šokira še bolj

M.S.
15. 04. 2022 11.00
0

Kiril Terešin, ki ga zaradi orjaških mišic poznamo tudi pod vzdevkom ruski Popaj, se je odločil za nov ekstremen poseg v svoje telo.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Nekdanji ruski vojak in bodibilder Kiril Terešin, ki je svojih pet minut slave dosegel z umetnimi mišicami, potem ko si je dal v roke vbrizgati sintol, smrtno nevarno mešanico olja, lidokaina in alkohola, znova dviguje obrvi, potem ko se je odločil za novo telesno preobrazbo, s katero se je želel približati videzu Nezemljana – in to kljub opozorilom zdravnikov, da ga operacija lahko stane življenja. Tovrstnih svaril je ruski Popaj sicer že vajen, saj so ga strokovnjaki že v preteklosti opozarjali, da s povečanjem mišic tvega, da se te spremenijo v balast in ostane brez obeh rok in da bi si moral dati odstraniti vazelin in mrtvo mišično tkivo. 25-letni Rus je večino svaril ignoriral. Odstraniti si je dal zgolj umetne tricepse, ne pa tudi vsadkov za bicepse, kar lahko na dolgi rok poškoduje njegove ledvice in vodi v smrt. ''Roke sem si dal povečati pri dvajsetih. Bilo je neumno,'' danes priznava Tereškin. ''Nisem razmišljal o posledicah.'' Preostanka ne želi dati odstraniti, saj se operacije danes boji.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Ruski Popaj ostal brez nabojev: orjaške mišice so preteklost
Preberi še
Ruski Popaj ostal brez nabojev: orjaške mišice so preteklost

Tereškin je namesto tega svoj videz raje ''oplemenitil'' še s poudarjenimi ličnicami in povečanimi ustnicami, za kar si je dal vbrizgati hialuronska polnila (filerje), poleg tega so mu spustili spodnjo čeljust, ''predelali'' čelo in popravili nos. ''Sem popoln moški,'' se je pohvalil po operacijah. "Želim obraz Nezemljana. V Nezemljane sem verjel, odkar sem kot najstnik videl NLP. Vem, da obstajajo in da so najmočnejša rasa na svetu. Počutim se, kot da bom postal eden izmed njih.''

Ruski Popaj, ki si je umetno povečal mišice, zopet ponižan
Preberi še
Ruski Popaj, ki si je umetno povečal mišice, zopet ponižan

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382