Moskisvet.com
Cristiano Ronaldo in Irina Shayk

Novice

Ronaldo: Tak 'piton', da se on le smehlja, drugi pa ..

N.J.
07. 01. 2015 06.43
8

Cristiano Ronaldo je nedavno dobil svoj bronasti kip, ki ga za vse dosedanje dosežke zagotovo zasluži. Precej pozornosti pa je pritegnila njegova bronasta erekcija ...

Cristiano Ronaldo dobil kip na Madeiri
Cristiano Ronaldo dobil kip na Madeiri FOTO: Reuters
Cristiano Ronaldo je kip pohvalil in je ponosen, da stoji na Madeiri in je del njegovega osebnega muzeja. Kot navajajo tuji mediji, je Ronaldo kip označil za 'lepšega od njega', javnost pa se je najprej obregnila ob mogočno erekcijo kipa. Slavni nogometaš se zaenkrat prav nič ne pritožuje ...
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo FOTO:

Cristiana Ronalda, njegove soigralce in tekmece boste lahko kmalu spremljali in spodbujali. Pridružite se nam na Voyo.si in si V ŽIVO! oglejte tekmi Španskega kraljevega pokala!


7. 1. ob 21:00
Atleico Madrid : Real Madrid

V madridskem mestnem obračunu bo brez dvoma zelo zanimivo in napeto. Atletico ima tako kot Real tudi v pokalnem tekmovanju visoko zastavljene cilje in četa trenerja Diega Simeoneja si bo na vsak način skušala priigrati prednost v prvi tekmi osmine finala. Gostje na čelu s fantastičnim Cristianom Ronaldom, Garethom Baleom, Jamesom Rodriguezom in drugimi zvezdniki na stadion Vicente Calderon prihajajo v sila samozavestni drži. Brez poraza so vse od 13. septembra, ko jih je v prvenstvu na stadionu Santiago Bernabeu presenetil prav Atletico in možje trenerja Carla Ancelottija bodo imeli lepo priložnost za maščevanje. V domači vrsti je do sedaj v pokalu branil naš Jan Oblak, ki si lahko tokrat obeta polne roke dela.

8. 1. ob 22:00
FC Barcelona : Elche


Katalonci so v vlogi velikih favoritov in če bodo tekmo vzeli resno in odgovorno, potem bi lahko do vrha napolnili mrežo Elcheja. Domači asi Neymar, Lionel Messi, Luis Suarez in drugi aduti trenerja Luisa Enriqueja bodo zelo motivirani želeli vknjižiti zmago, ki bi jim olajšala povratno tekmo na stadionu Martinez Valero čez teden dni. Gostje bodo skušali presenetiti, a realno gledano večjih možnosti za to nimajo. Trener Elcheja Fran Escriba ima veliko skrbi okrog boja za obstanek v Primeri Division, zato ga morebiten poraz na stadionu Camp Nou niti ne bi tako zelo potrl. V igri mačke z mišjo lahko pričakujemo tudi lepo število golov v mreži gostujoče vrste.

Španski kraljevi pokal
Španski kraljevi pokal FOTO:

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497