Moskisvet.com
Cristiano Ronaldo

Novice

Ronaldo se je odzval na obtožbe o posilstvu 

U.K.
01. 10. 2018 09.29
0

Cristiano Ronaldo naj bi leta 209 posilil Američanko Kathryn Mayorga. Na obtožbe si dolgo ni odzval, sedaj pa je vendarle spregovoril o celotni zadevi. 

Eden največjih zvezdnikov sodobnega nogometa Cristiano Ronaldo je obtožbe o posilstvu, ki naj bi ga zagrešil pred devetimi leti v eni od hotelskih sob v Las Vegasu, označil za lažne novice. Ronaldo je kategorično zavrnil obtožbe v video, ki ga je objavil na družbenih omrežjih. "Želijo se promovirati, tako da zlorabljajo moje ime. To je nekaj povsem normalnega," je dejal portugalski napadalec, ki trenutno igra za torinski Juventus. Ronaldo je pri vsem skupaj deloval zelo mirno. 

Osupljiva dejstva o Cristianu Ronaldu
Preberi še
Osupljiva dejstva o Cristianu Ronaldu


Obtožbe o posilstvu so bile že leta stvar debate po forumih na internetu in ves ta čas se Ronaldo na obtožbe ni odzival. Pred kratkim pa so o vsem skupaj začeli tudi večji svetovni mediji in Ronaldo je vendarle podal izjavo. 

Kathryn Mayorga trdi, da je perverznež in norec.
Kathryn Mayorga trdi, da je perverznež in norec. FOTO: Instagram

Tožbe
Ronaldovi pravni zastopniki so tudi napovedali, da bodo tožili revijo Der Spiegel, ki je prvi od resnih medijev objavil zgodbo o domnevnem posilstvu.
Der Spiegel objavlja pričanje zdaj 34-letne Američanke Kathryn Mayorga, ki trdi, da jo je portugalski nogometni zvezdnik poleti 2009 posilil v hotelski sobi v Las Vegasu. Leto po dogodku naj bi skušala doseči izvensodno poravnavo, zvezdnik pa naj bi ji plačal 375.000 dolarjev za molk, da zgodbe ne bi poslala v javnost. 

 

Posilstvo
Mayorga je prvič javno spregovorila o svojih obtožbah in povedala svojo stran zgodbe izpred devetih let. Trdi, da jo je danes 33-letni nogometaš posilil analno. Pravi, da ni imel kondoma in da jo je pozneje vprašal, če jo je kaj bolelo. Pri Der Spieglu trdijo, da imajo dostop do pisma, ki ga je Mayorga v mesecih po srečanju napisala Ronaldu in v katerem je predstavila svojo zgodbo in občutja.
Njeni odvetniki sedaj iščejo pravne luknje v tem dogovoru o nerazkrivanju podatkov v javnosti, ki bi lahko bil neveljaven. Po drugi strani pa je Ronaldov odvetnik Christian Schertz pisanje Der Spiegla označil za "očitno nezakonito".
Ronaldov zastopnik bo iskal odškodnino za "moralno škodo" za "verjetno eno najhujših kršitev osebnih pravic v zadnjih letih".

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382