Moskisvet.com
Rosie Jones

Erotika

Roka je 'zdrsnila' prenizko

N.J.
15. 03. 2013 14.53
8

Medije je preplavila fotografija Katy Perry, na kateri ima roko "zatlačeno" v spodnji del kopalk. Pri vsem skupaj pa je prišlo do manjše pomote – na fotografiji ni slavna pevka Katy Perry, temveč njena dvojnica Rosie Jones.

Rosie Jones
Rosie Jones FOTO: Twitter

Črni dolgi lasje, rdeče-bel črtast bikini, osupljiv dekolte in nagajiva roka, ki je zdrsnila v spodnji del kopalk.

Katy Perry je s fotografijo obnorela svoje oboževalce na Twitterju, vendar pa so mnogi v navalu navdušenja spregledali pomembno malenkost. Na fotografiji ni slavna ameriška pevka, temveč njena angleška dvojnica, manekenka Rosie Jones.

Celotno zmedo je na družbenem omrežju zakuhala lepotička Rosie. Manekenka, ki je krasila že naslovnice mnogo revij, med drugim tudi FHM, je na Twitterju objavila svojo fotografijo, govorice, da je na fotografiji Katy Perry, pa so se sprožile kar same in se začele hitro širiti.

Rosie je na Twitterju hitro pojasnila, da gre za pomoto, a treba je priznati, da si je s fotografijo naredila kar lepo reklamo. Glede na fotografije – zasluženo!

 

 

 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497