Moskisvet.com
Primož Roglič Giro

Novice

Rogličev sinček že osvaja prve klance

A.P.
21. 07. 2019 18.36
2

Primož Roglič, ki je nedavno postal očka, se te dni v domačih krajih pripravlja na Dirko po Španiji, kjer bo podobno kot na Giru nastopil v vlogi kapetana. Pred dnevi je s svetom delil družinsko fotografijo, na kateri s sinčkom Levom v naročju uživa v gledanju Dirke po Franciji, te dni pa je novopečenega očka malček že pospremil tudi na trening.

Srčna izbranka Primož Rogliča, Lora Klinc, ki je pred mesecem dni najboljšemu slovenskemu kolesarju povila sinčka, je na Instagramu delila fotografija ''močerada z mladičem.''

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

S tem je seveda mislila na Primoža, oblečenega v značilne rumeno-črne barve svojega kluba Jumbo Visma, medtem ko je bil Lev v vozičku oblečen v rumenega pajaca, v slogu vodilnega kolesarja na Touru. V vsem skupaj je tudi veliko simbolike, saj je levček prepoznavna maskota Toura, ki jo na francoski pentlji prejmejo nosilci rumene majice in morda ga bo nekoč iz rok Primoža prejel tudi Lev. Upamo da tudi na Elizejskih poljanah.

Toliko zaslužijo kolesarji na Dirki po Franciji
Preberi še
Toliko zaslužijo kolesarji na Dirki po Franciji

Dirka po Španiji (Vuelta) se začenja 24. avgusta in bo trajala vse tja do 15. septembra, še prej pa Primož odhaja na tritedenske višinske priprave.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 390