Moskisvet.com
Richard Armitage

Novice

Pri 52 letih je ženskam pomahal v slovo

M.S.
26. 01. 2024 04.30
2

Britanski igralec Richard Armitage je pri 52 letih javno priznal svojo istospolno usmerjenost. Med kariero je skrival svoje osebno življenje, da bi preprečil morebitno zasenčenje svoje igralne poti. V intervjuju je delil, da se je že v najstniških letih razkril ljudem, ki so mu bili pomembni, a kljub temu ni bil nikoli postavljen pred vprašanja javnosti.

Britanski igralec Richard Armitage je dosegel mednarodno slavo z vlogo v filmski trilogiji Hobit, poleg tega pa ga poznamo tudi po odmevnih vlogah v filmih, kot so Ocean's 8, Captain America: The First Avenger in Urban and the Shed Crew. Kljub filmski slavi 52-letni igralec vodi izjemno zasebno življenje. Nedavno je v intervjuju razkril, zakaj je tako zelo zaščitniški glede svojega osebnega življenja.

52-letni zvezdnik Richard Armitage
52-letni zvezdnik Richard Armitage FOTO: Profimedia
Slavni igralec opozarja, da večina igralcev trpi za previsokim egom
Preberi še
Slavni igralec opozarja, da večina igralcev trpi za previsokim egom

Richard je v intervjuju za Radio Times pojasnil, da je skozi svojo kariero skrival svoje osebno življenje, ker se je bal, da bi to lahko zasenčilo njegovo igralsko kariero. Kljub filmski slavi je igralec javno priznal svojo istospolno usmerjenost pri 52 letih. V intervjuju je povedal, da se je že v najstniških letih razkril vsem, ki so mu bili pomembni v življenju.  "Pri 19 letih sem stopil iz omare in to storil za vsakogar, ki je bil ključen v mojem življenju. Vedno sem čakal, da me bodo ljudje vprašali, vendar mi nihče ni postavil teh vprašanj. To me je pripeljalo do razmišljanja, ali so ljudje samo vljudni ali morda ne želijo vedeti," je delil zvezdnik.

Pri 52 letih se je Richard Armitage odločil javno priznati svojo spolno usmerjenost
Pri 52 letih se je Richard Armitage odločil javno priznati svojo spolno usmerjenost FOTO: Profimedia
Protestniki znoreli, ko se je na shodu pojavil slavni igralec
Preberi še
Protestniki znoreli, ko se je na shodu pojavil slavni igralec

V nadaljevanju je priznal, da ni želel, da bi njegova spolna usmerjenost prevladovala nad njegovim delom in bi jo povezovali z njegovo družino ter osebnim življenjem. "Všeč mi je pogovarjanje z mlajšo generacijo. Prav tako mi je všeč njihova ideja, da ni določeno, kdo si glede spola, spolnosti in tega, koga ljubiš," je povedal igralec. V intervjuju za tuje medije je zvezdnik priznal, da ima sedaj moškega partnerja, s katerim sta se pred snemanjem serije pogovorila o snemanju intimnih trenutkov. Prav tako je izrazil razmišljanje o širjenju družine, ki bi se lahko zgodilo s posvojitvijo ali nadomestnim materinstvom.

Richard Armitage je med kariero skrival svoje osebno življenje
Richard Armitage je med kariero skrival svoje osebno življenje FOTO: Profimedia
Bil je naklonjen moškim, vendar je našel svojo sorodno dušo v ženski
Preberi še
Bil je naklonjen moškim, vendar je našel svojo sorodno dušo v ženski

Vsi oboževalci Richarda Armitagea se lahko veselijo nedelje, 28. januarja, ko bo na Kanalu A ob 23.15 predvajan akcijski film V osrčju viharja. Osupljiva zgodba o ameriškem mestu Silvertone, nad katerega se zgrne silovit orkan. Drzni sledilci tornadov se skušajo čim bolj približati osrčju nevihte, skupina maturantov in drugi meščani pa iščejo zavetje in po prestani ujmi preštevajo mrtve ter dokumentirajo nastalo škodo. Toda na njihovo grozo kmalu spoznajo, da najhujše šele prihaja, saj se divji tornadi začnejo združevati v velikanski vrtinec, ki za sabo pušča popolno uničenje in kaos.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: Entertainment Daily, Pink News in Just Jared.

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382